شناسهٔ خبر: 14539758 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه آفرینش | لینک خبر

شروع بد المپيک براي تيم لوزانو

واليبال ايران حريف ولاسکو نشد

صاحب‌خبر -

 آفرينش- تيم ‌ملي واليبال ايران در اولين بازي خود در المپيک به مصاف آرژانتين رفت و برابر اين تيم شکست خورد.

در حالي که ايران سه بازي اخير خود مقابل آرژانتين را با پيروزي پشت سر گذاشته بود؛ اما ولاسکو نشان داد که مرد روزهاي بزرگ است و در ميدان مهم المپيک در مصافي حساس 3-0 مقابل تيم سابقش ايران به پيروزي رسيد.

تيم ملي براي مسابقات المپيک حساب زيادي روي شکست دادن آرژانتين مي کرد اما اولين ديدار ايران در المپيک نشان داد که بازيکنان لوزانو بايد خيلي بهتر از اينها کار کنند تا در ميدان بزرگ المپيک نتيجه بگيرند.

ايران سه امتياز حساس را از دست داد و بايد به فکر چهار بازي ديگرش باشد.

آرژانتين سه ست اين مسابقه را 25-23، 26-24 و 25-18 به نفع خود به پايان رساند.

تيم ملي ايران در دومين بازي خود در المپيک 35 دقيقه بامداد سه شنبه به مصاف لهستان مي رود. در ديگر بازي هاي اين گروه روسيه کوبا را برد و لهستان برابر مصر به برتري رسيد. ايران با اين چهار تيم نيز بايد بازي کند.

لوزانو: مشکل ما فني بود، نه رواني

رائول لوزانو، سرمربي تيم ‌ملي واليبال ايران بعد از شکست برابر آرژانتين گفت: بازي خوبي بود ولي ما در خط حمله اصلا خوب کار نکرديم و نتوانستيم عملکرد قابل قبولي داشته باشيم.

او در ادامه افزود: بايد تيمم را براي بازي بعد مقابل لهستان ريکاوري کنم، چرا که آنها در بازي نخست برابر تيم واليبال آرژانتين کار سختي داشتند.

سرمربي تيم ملي واليبال ايران درباره اينکه آيا اولين تجربه حضور در المپيک در عملکرد تيم ملي تاثيرگذار بود يا خير گفت: مشکل ما در اين بازي رواني نبود و اولين تجربه حضور در المپيک علت باخت نبود. مشکل تيم فني و مربوط به مسائل تکنيکي و تاکتيکي بود. بايد به تيم ملي کشورم آرژانتين بابت اين پيروزي تبريک بگويم. اين براي اولين بار بود که در المپيک برابر تيم کشور قرار مي گيرم.

واليباليست ها پس از شکست مقابل آرژانتين چه گفتند؟

اما بازيکنان تيم ملي واليبال ايران معتقدند، باخت مقابل آرژانتين را جبران مي کنند و با يک شکست نااميد نخواهند شد.

سعيد معروف، کاپيتان تيم ‌ملي واليبال ايران بعد از اين بازي گفت: ديدار بسيار سختي برابر آرژانتين داشتيم. اين شرايط براي ما مهيا بود که بازي را بهتر شروع کنيم ، ولي اين اتفاق رخ نداد.

کاپيتان تيم ‌ملي واليبال ايران در ادامه افزود: آرژانتين در خط سرويس بهتر از ما عمل کرد و قدرت خوبي را از خود به نمايش گذاشت و بابت اين موضوع بايد به آنها تبريک بگويم. اميدوارم که در ادامه کار بهتر شويم و در بازي برابر لهستان نمايش خوبي داشته باشيم.

مهدي مهدوي بيان کرد: آرژانتين عملکرد بهتري نسبت به ما داشت و به خصوص در زدن سرويس و توپ گيري خيلي خوب کار کرد. متاسفانه نتوانستيم گام اول را در المپيک محکم برداريم اما مطمئن باشيد که اين نتيجه را جبران مي کنيم. هنوز المپيک براي ما تمام نشده است و چهار مسابقه ديگر در مرحله گروهي داريم. مي توانيم اين شکست را جبران کنيم و راهي دور بعد شويم.

محمد موسوي نيز گفت: بازي خوبي ارائه نکرديم و در زدن اسپک و دريافت ضعيف بوديم. انتظار بيشتري از تيم خودمان داشتم ولي انگار واقعا روز ما نبود. ان شاء الله در مسابقه بعدي بهتر کار مي کنيم. شرايط المپيک با تمام تورنمنت هاي ديگري که در آن شرکت کرده ايم متفاوت است و بايد تا فرصت از دست نرفته به اين شرايط عادت کنيم.

همچنين عادل غلامي معتقد است: براي رسيدن به المپيک زحمات زيادي کشيديم و سخت تمرين کرديم. هدف بزرگي هم در اين مسابقات داريم و با يک شکست پا پس نمي کشيم. آرژانتين در مسابقه امروز خيلي بهتر از ما کار کرد و اجازه نداد توانايي واقعي خود را در ميدان پياده کنيم ولي شک نکنيد که در روزهاي آينده عملکرد بهتري خواهيم داشت.