شناسهٔ خبر: 14523295 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: فرهنگ نیوز | لینک خبر

لوزانو: بازی کردن مقابل تیم کشورم سخت بود

سرمربی تیم ملی والیبال ایران پس از شکست برابر آرژانتین گفت: در حمله خوب نبودیم و نخستین بازی را با شکست پشت سرگذاشتیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش فرهنگ نیوز؛ رائول لوزانو پس از شکست 3 بر صفر تیم ملی والیبال ایران برابر آرژانتین در نشست خبری حاضر شد و اظهار داشت: مسابقه خوبی بود. من امیدوارم بتوانم بازیکنانم را برای بازی بعد ریکاوری کنم.

وی ادامه داد: آرژانتین کشورم است و به خاطر پیروزی‌شان به این تیم تبریک می‌گویم. این اولین باری است که در المپیک برابر آرژانتین بازی می‌کنم.

لوزانو در ارتباط با این سوال که آیا اولین تجربه در المپیک تاثیری روی این نتیجه داشت یا خیر، گفت: موضوع ما امشب روانی نبود و اولین حضور دلیل باخت نبود. مشکل ما تکنیکی و تاکتیکی بود.

سرمربی تیم ملی والیبال ایران در ارتباط با حریف بعدی ایران نیز گفت: من لهستان را آنالیز کرده‌ام. آنها تیم خوبی هستند و امیدوارم که بازی خوبی در دومین قدم داشته باشیم.

برچسب‌ها: