شناسهٔ خبر: 14511270 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: نسیم | لینک خبر

مهدوی: از تمام جانم مایه می‌گذارم که پرچم ایران بالا برود

پاسور تیم ملی والیبال ایران گفت: از تمام جانم در بازی‌های المپیک مایه می‌گذارم تا پرچم ایران بالا برود.

صاحب‌خبر -

به گزارش «نسیم آنلاین» و به نقل از روابط عمومی فدراسیون والیبال، مهدی مهدوی درباره شرایط تیم ملی در آستانه مسابقه با آرژانتین اظهار داشت: تمرینات خوبی در برزیل پشت سر گذاشته ایم و همه بازیکنان تنشه شروع بازی ها هستند. امیدوارم با یک بازی قابل قبول و کسب پیروزی، شروع خوبی در مسابقات داشته باشیم.
وی گفت: المپیک طلایی ترین موقعیت زندگی هر ورزشکاری است و ما هم برای رسیدن به این مهم زحمت کشیده ایم. همه بازیکنان باید با عشق و علاقه به میدان بروند و از بازی کردن لذت ببرند.
مهدوی خاطرنشان کرد: از روزی که والیبال را شروع کردم المپیک برایم یک رویا بود و به این فکر می کردم که چه زمانی فرصت بازی کردن در المپیک را پیدا می کنم. خیلی خوشحالم که حالا این فرصت را پیدا کرده ام و مطمئنم شرایط هم به گونه ای است که بهترین بازی خود را ارائه می کنم و امیدوارم به تیم ملی کمک کنم. تمام جان خودم را می گذارم تا پرچم ایران را بالا ببرم.

برچسب‌ها: