شناسهٔ خبر: 14492525 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: نود | لینک خبر

90/ جراحي موفقيت آميز نايب قهرمان جهان

سيداحمد محمدي که مدتها از ناحيه زانو مصدوم بود و رنج مي‌برد و به همين خاطر نتوانست در مسابقات مختلف توانمندي‌هاي خور را نشان دهد سرانجام چند روز پيش دل به دريا زد وزير تيغ جراحان رفت.

صاحب‌خبر -

اکبر فيض

سيداحمد محمدي که مدتها از ناحيه زانو مصدوم بود و رنج  مي‌برد و  به همين خاطر نتوانست در مسابقات مختلف توانمندي‌هاي خور را نشان دهد  سرانجام چند روز پيش دل به دريا زد وزير تيغ جراحان رفت. براساس اعلام پزشکان عمل با موفقيت انجام شده و نگراني از اين بابت نيست. ساعاتي پس از عمل دارنده 2مدال نقره و برنز جهان رضا لايق مربي تيم‌ملي کشتي آزاد، پرويز عالي سرپرست تيم کشتي آزاد جوانان و عيسي مومني مسئول کشتي‌هاي سنتي فدراسيون کشتي با حضور در بيمارستان اختر به عيادت محمدي رفتند و جوياي حال وي شدند. روزنامه  90 ضمن آرزوي سلامتي براي اين قهرمان محجوب اميدوار است که هرچه زودتر محمدي نازنين را در صحت و سلامت در ميادين کشتي ببيند.

 

 

پيش درآمدي براوزان کشتي درالمپيک

نابغه اي به نام حميدسوريان

وقتي درمسابقات جهاني 2005بوداپست  جانشين حسن رنگرز شد کمتر کسي تصورمي کرد بتواند از سکوي قهرماني صعود  کرده   و مدال طلاي جوانان  را به سينه بزند اما جوان ترکه اي تفکرات بزرگي درسر مي‌پروراند. چراکه در شب پاياني مسابقات جهاني  پرچم کشورمان به افتخار او به اهتزاز درآمد ونشان طلا را به سينه زد. در همان وقت مرحوم استاد منوچهر لطيف به صاحب قلم گفت اگر اين کشتي‌گير جوان درست راهنمايي شده و حفظ شود مي‌تواند به مدال‌هاي بيشتري رسيده و افتخار آفرين شود.

از آن زمان 11سال گذشته که سوريان موفق به دريافت 7نشان طلاي جهان و المپيک شد و اگر بتواند که مي‌تواند صاحب هشتمين مدال شود. از نظر مرغوبيت نشان طلا شانس اين رادارد که به عنوان دومين کشتي‌گير برتر کشتي فرنگي نا مش در تاريخ ثبت شود..

سوريان براي چنگ زدن به نشان هشتم حريفان قدرتمندي دارد که مطرح‌ترين آنها اين کشتي‌گيران هستند.

 که بايد روزهاي يکشنبه و دوشنبه 24 و 25 با آنها مبارزه کند :

*اسماعيل بوررو مولينو (کوبا) قهرمان جهان 2015

*يون وون چول (کره شمالي) دارنده مدال طلا 2013 و برنز جهان 2015

* المرات تسمرادف (ازبکستان) دارنده دو مدال برنز جهان 2013 و 2014

* روشن بايراموف (آذربايجان) دارنده مدال نقره المپيک 2012 ، دارنده يک مدال طلا 2011 ، دو نقره 2006 ، 2015 و يک مدال برنز جهان 2009

* آلمات کبيسايف (قزاقستان) دارنده مدال نقره جهان 2011 ، دو مدال برنز جهان 2010 و 2015

استپان ماريانيان،قهرمان بازي هاي اروپايي از روسيه.

* استيگ آندره برگ (نروژ) دارنده مدال برنز جهان 2014 

در اين وزن 19 کشتي گير حضور دارند.

57کيلو آزاد

حسن رحيمي ومدال طلاي المپيک

حسن رحيمي از کشتي‌گيران کشتي بلد ونامدارکشورمان است که سال گذشته  در آخرين لحظات مدال طلا را با نقره عوض کرد در حالي که رحيمي استحقاق کسب مدال طلا را داشت. وي 3نشان جهاني درويترين افتخاراتش دارد و تنها يک نشان خوش رنگ المپيک را کم دارد که اميدواريم حسن يزداني بتواند در المپيک 2016به اين خواسته خودرسيده و نام خود را در رديف المپيکي‌ها ثبت کند  رحيمي براي صعود از سکوي قهرماني رقباي نام ‌آشنايي دارد که سرشناس‌ترين آنها اين کشتي‌گيران هستند. 

گفتني است، رقابت هاي کشتي آزاد  57 کيلو روزهاي جمعه و شنبه 29 و 30 مردادماه (به وقت ايران) برگزار خواهد شد :

*سليمان اتلي قهرمان جوانان جهان از ترکيه

*ولادمير خينچيگاشويلي (گرجستان) دارنده مدال نقره المپيک2012 ، دارنده مدال طلا 2015  و يک نقره جهان 2014

*حاجي علي اف (آذربايجان) دارنده دو مدال طلاي جهان 2014  و 2015

* بونه رودريگز (کوبا) دارنده مدال برنز جهان 2014

*يانگ گيونگ ايل (کره شمالي) دارنده مدال برنز المپيک 2012 ، دارنده دو مدال طلاي جهان 2009 و 2014

* ولادمير دوبوف (بلغارستان) دارنده مدال نقره 2013 و برنز جهان 2015

*باياخبايار اردنبات (مغولستان) دارنده مدال برنز جهان 2015

در اين وزن 19 کشتي گير حضور دارند.