∎محمود خوردبين سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس:
کريمي ان شاءالله براي پرسپوليس بازي ميکند
محمود خوردبين سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس ميگويد علي کريمي فعلا در تمرينات اين تيم حضور خواهد داشت و ان شاءالله در مراحل بعدي براي پرسپوليس بازي هم خواهد کرد.
وي درباره حضور علي کريمي در تمرين پرسپوليس با بيان مطلب فوق اظهار کرد: واقعا حضور کريمي روحيه مضاعفي به تمام بازيکنان داد. ما از بازگشت کريمي خوشحاليم. البته او اعلام کرد که قصد بازگشت به فوتبال را ندارد ولي حضورش در تمرين به همه روحيه داد.
وي درباره اينکه آيا با کريمي براي بازگشتش از فوتبال و منصرف کردن از تصميمش گفت: فعلا در مرحله اول علي در تمرينات حضور خواهد داشت. کم کم سراغ اين موضوع هم خواهيم رفت. ان شاءالله با کريمي صحبت ميکنيم تا براي پرسپوليس بازي کند. فعلا حضور کريمي در تمرينات جو قشنگي را ايجاد کرد و همه از تمرين در کنار وي لذت بردند.
حميد درخشان سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس:
پرسپوليس زمان ميخواهد
حميد درخشان سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص وضعيت پرسپوليس پيش از ديدار اين تيم مقابل استقلال خوزستان گفت: بچهها به خوبي تمرين ميکنند تا روز به روز بهتر شوند و فکر ميکنم مقابل استقلال خوزستان بايد هوشيار بازي کنيم چراکه اين تيم تيم خوب و دوندهاي است. استقلال خوزستان تيم کوچکي نيست و ميدانيم با قدرت بازي ميکنند و قطعا مقابل ما با همه توان به ميدان ميروند.
وي ادامه داد: بازيکنان ما هم از نظر روحي و بدني هم آماده ميشوند تا روز به روز بهتر باشيم. البته ما به اين فکر نميکنيم که استقلال خوزستان چگونه بازي ميکند بلکه ما به روند خودمان فکر ميکنيم و بايد تقويت شويم تا بتوانيم به هدفي که داريم برسيم.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس درباره اينکه آيا اين تيم روند مثبتي که آغاز کرده را ادامه ميدهد يا خير گفت: حتما اين روند را ادامه ميدهيم و هواداران مطمئن باشند که پرسپوليس به روزهاي خوب ميرسد و زيبا هم بازي ميکند. همه تلاش ما اين است که اين اتفاق بيفتد اما زمان لازم داريم تا اين مسئله حاضر شود. وي در پايان درباره اينکه اختلاف امتياز پرسپوليس با صدر جدول در حال کم شدن است گفت: از اين موضوع واقعا خوشحالم اما نگاه ما به سه امتياز بازيهاي پيش رويمان است تا بتوانيم به صدر جدول نزديک شويم.
مليپوشان در سفارت پرتغال
مليپوشان حاضر در ليست اوليه سرمربي تيم ملي فوتبال ايران براي امورات مربوط به اردوي پرتغال در سفارت اين کشور در تهران حاضر شدند.
گفتني است تيم ملي فوتبال ايران اولين اردوي آمادهسازي خود را براي حضور در رقابتهاي جام ملتهاي آسيا از 14 مهر ماه در پرتغال آغاز ميکنند.
بر همين اساس ملي پوشان فوتبال کشورمان که در ليست اوليه کيروش حضور دارند البته هنوز اسامي آنها رسانهاي نشده است صبح امروز راهي سفارت پرتغال در تهران شدند تا امورات مربوط به سفر به اين کشور از جمله انگشتنگاري و اقدامات براي هماهنگي را انجام دهند.
قرار است از اين تعداد، حدود 20 تا 25 بازيکن انتخاب و پس از اعلام ليست تيم ملي در تاريخ 10 يا 11 مهر، تيم ملي فوتبال کشورمان براي برگزاري اولين اردوي خارجي خود براي حضور در جام ملتهاي آسيا راهي پرتغال شود.
واليباليست ها وارد دهکده بازيها شدند
اعضاي تيم ملي واليبال ايران بعد از کسب عنوان ششم رقابتهاي جهاني لهستان وارد دهکده بازيهاي آسيايي شدند.
گفتني است، اعضاي تيم ملي واليبال ايران بعد از اتمام مسابقات جهاني لهستان عازم مسکو شدند و سپس براي حضور در بازيهاي آسيايي به کره سفر کردند که با استقبال کادر سرپرستي کاروان ايران وارد اينچئون شدند و در دهکده بازيها اسکان يافتند.
تيم کشورمان نخستين بازي خود را در اين بازيها ساعت 17 روز پنجشنبه برابر هنگ کنگ برگزار ميکند.
مسعود رضاييان مديرعامل باشگاه نفت مسجدسليمان:
رفتن باقرينيا قطعي است
مسعود رضاييان مديرعامل باشگاه نفت مسجدسليمان ميگويد باقرينيا تا بازي بعدي مقابل راهآهن روي نيمکت تيمش خواهد بود اما توافق براي قطع همکاري قطعي شده است.
وي افزود: استعفاي آقاي باقرينيا به پيش از ديدارمان با پرسپوليس برميگردد که آن موقع او را راضي کرديم که بماند ولي ديگر پس از بازي با نفت تهران تصميم باقرينيا براي استعفا و اين که توافق براي قطع همکاري داشته باشيم، قطعي شد. به هر حال باز هم از او خواستيم که براي بازي با راهآهن بماند؛ چرا که نميتوانستيم در اين فرصت کم مربي انتخاب کنيم و او هم پذيرفت تا پايان بازي با راهآهن بماند.
رجبي در فرم چانگ کوآن تالو هفتم شد
نماينده بانوي ووشوي ايران در فرم چانگ کوآنِ تالو در بازيهاي آسيايي 2014 اينچئون هفتم شد. گفتني است، مسابقات وشووي بازيهاي آسيايي در فرم چانگ کوآنِ تالو پيگيري شد که طي آن هانيه رجبي، نماينده بانوي ايران توانست عنوان هفتمي مشترک را به دست بياورد. نماينده ميانمار هم در کنار رجبي قرار گرفت و هفتم شد.
مسابقات تيراندازي تفنگ بادي 10 متر
پوريا نوروزيان چهارم شد
عضو تيم ملي تفنگ بادي ايران با وجود راهيابي به فينال نتوانست به مدال برسد و عنوان چهارم را به خود اختصاص داد.
گفتني است، مسابقات تيراندازي تفنگ بادي 10 متر بازيهاي آسيايي در بخش مردان در مرحله مقدماتي انجام گرفت که طي آن پوريا نوروزيان با کسب حد نصاب لازم به فينال راه پيدا کرد اما در فينال با وجود رقابت خوبي که داشت نتوانست روي سکو برود و به عنوان چهارمي دست پيدا کرد. اين اين رشته تيرانداز چيني مدال طلا را به خود اختصاص داد.
تيم ملي شمشيربازي اپه ايران حذف شد
تيم ملي شمشيربازي ايران با شکست برابر ژاپن شانس کسب مدال را از دست داد و از گردونه مسابقات کنار رفت. گفتني است، تيم ملي شمشيربازي اپه ايران در دومين بازي خود در بازيهاي آسيايي برابر ژاپن نتيجه را 45 بر 35 واگذار کرد و از دور مسابقات حذف شد. ايران در صورتي که مقابل ژاپن برنده ميشد مدال برنز خود را در اين دوره از بازيها حتمي ميکرد. علي يعقوبيان و محمد رضايي نمايندههاي ايران در بخش انفرادي اين اسلحه بودند که عملکرد خوبي نداشتند. رضايي نهم شد و يعقوبيان هم در دور مقدماتي حذف شد. تيم کشورمان در بخش تيمي اپه در مکان هفتم ايستاد.
سوت پايان
صاحبخبر -