شناسهٔ خبر: 14472855 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه شهروند | لینک خبر

... جوی پایدار در غالب مناطق کشور

صاحب‌خبر -

بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، طی 3 روز آینده در شرق و جنوب شرقی کشور به ویژه در منطقه زابل، شاهد وزش باد شدید گاهی همراه با گرد و خاک خواهیم بود که سبب کاهش کیفیت هوا و دید افقی در این مناطق خواهد شد.
طی امروز ارتفاعات البرز مرکزی شاهد بارش‌های پراکنده، گاهی با رعد و برق همراه با وزش باد شدید خواهد بود و سایر مناطق کشور طی 3 روز آینده جوی نسبتا آرام خواهد داشت. در برخی از نقاط زاگرس جنوبی به ویژه در استان فارس ابرناکی، رگبار پراکنده همراه با رعد و برق و وزش باد شدید در این مناطق دور از انتظار نخواهد بود. کمینه و بیشینه هوای پایتخت امروز بین 25 تا 36 درجه بالای صفر و آسمان تهران نیز در این روز صاف پیش‌بینی می‌شود. کمینه و بیشینه هوای تهران فردا یکشنبه بین 26 تا 37 درجه بالای صفر بوده و در این روز آسمان تهران صاف خواهد بود.
بنا بر اعلام معاون نظارت و پایش محیط زیست استان تهران، کیفیت هوای پایتخت با شاخص عددی 82 و با توجه به کاهش غلظت آلاینده‌های جوی روز گذشته در شرایط سالم قرار داشت. طی روز گذشته افزایش آلاینده نیتروژن از 76 به 71 را داشتیم و میزان غلظت آلاینده ذرات معلق کمتر از 10 میکرون نیز در همین مدت از 58 به 56 کاهش داشته است.
در شبانه‌روز گذشته اهواز مرکز استان خوزستان با بیشینه دمای 49 درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد مرکز استان چهارمحال و بختیاری با کمینه دمای 10 درجه سانتیگراد سرد‌ترین شهرهای کشور بوده‌اند. طی روز گذشته چهارمحال و بختیاری و اردبیل، سرد‌ترین و ‌هرمزگان و خوزستان، گرم‌ترین استان‌های ایران بودند.