شناسهٔ خبر: 14419347 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: نصر-قدیمی | لینک خبر

خبر/

افشارزاده برکنار شد یا استعفا کرد؟!

نصر: بهرام افشارزاده در یک اقدام خوب و قابل تقدیر و در راستای عمل به قانون " ممنوعیت یه کارگیری مدیران بازنشسته" استعفا داد و هیات مدیره باشگاه استقلال هم با استعفای او موافقت کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش نصر، خبرگزاری برنا در این رابطه نوشت: حالا هیات مدیره باشگاه استقلال باید به سرعت سرپرست جدید را معرفی کند، سرپرستی که ضمن احترام به قوانین موجود در کشور موظف است بر اساس سیاستهای وزارت ورزش و جوانان ضمن مقابله با فساد و تدارک یک تیم قدرتمند در فصل جاری، به تیم های پایه هم توجه ویژه نشان دهد و از ظرفیت جوانان مستعد کشور استفاده کند.

در همین حال خبرگزاری ایسنا استعفای افشارزاده را رد کرد و نوشت: مدیرعامل استقلال با حکم وزارت ورزش از سمتش برکنار شده و اینکه در برخی رسانه‌ها گفته شده افشارزاده استعفا داده و یا اینکه هیات مدیره استقلال حکم به برکناری او داده صحت ندارد چرا که بر اساس پیگیری‌های خبرنگار ایسنا، افشارزاده استعفایی نداده بوده و هیات مدیره استقلال هم جلسه‌ای نداشته که وی را برکنار کند.

انتهای پیام/

∎​

برچسب‌ها: