شناسهٔ خبر: 1432813 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه جمهوری‌اسلامی | لینک خبر

بازي‌هاي آسيايي 2014 - اينچئون خدمتي نخستين طلاي كاروان ايران را گرفت امامقلي‌نژاد دومين نقره‌اي ايران

صاحب‌خبر -

نجمه خدمتي بانوي تيراندازي كاروان اعزامي ايران به بازي‌هاي آسيايي 2014 در رشته تفنگ 10 متر بادي موفق به كسب نخستين مدال طلاي ايران در اين بازي‌ها شد.
در اين رشته نرجس امام قلي نژاد نيز توانست دومين مدال نقره ايران را در تيراندازي كسب كند.
پيش از اين نيز تيم تفنگ بادي 10متر زنان متشكل از'نجمه خدمتي،الهه احمدي و نرجس امام قلي نژاد'درسومين روز هفدهمين دوره بازي‌هاي آسيايي اينچئون در كره جنوبي، صاحب مدال نقره شده بود.
بدين ترتيب كاروان ايران با كسب سه مدال در تيراندازي در مكان نهم جدول توزيع مدال‌ها قرار گرفت.
پيروزي تيم ملي هندبال ايران بر كويت
تيم ملي هندبال ايران در دومين ديدار خود برابر كويت به برتري رسيد.
تيم ملي هندبال ايران كه پيش از اين در اولين ديدار برابر هنگ كنگ با برتري پرگل به پيروزي رسيده بود، اين بار مقابل كويت نيز پيروز شد تا راهي دور بعد شودو
تيم هندبال ايران اين مسابقه را با نتيجه 29بر 25 به نفع خود به پايان رساند و به عنوان سرگروه به دور بعد صعود كرد.
سرمربي تيم ملي ايران بعد از اين پيروزي گفت كه تيم ايران در ابتداي مسابقه با كويت خوب نبود اما در ادامه خوب بازي كرد و در نهايت پيروز شد.
ماچك افزود: مهم اين بود كه صعود كنيم و اين اتفاق افتاد. هنوز حريف بعدي ما مشخص نيست و بايد خود را براي اين مرحله اماده كنيم.
خزانه داركميته المپيك: 5000دلار جايزه پاي سكوي طلايي‌هاي اينچئون است
خزانه‌دار كميته ملي المپيك ايران گفت: 5000دلار جايزه پاي سكوي مدال آوران طلا در بازيهاي آسيايي 2014 است.
محمدعلي شجاعي در اينچئون افزود: براي مدال طلا 5 هزار دلار، نقره يك هزار دلار و برنز 500 دلار پاي سكو به مدال آوران داده مي‌شود.
شجاعي گفت: همچنين به همه ورزشكاران اعزامي به اينچئون كه وارد دهكده بازيهاي كره جنوبي شده اند، هزار و550 دلار پرداخت شده است.
وي درعين حال اظهارداشت:نظام مالي خوبي بركاروان اعزامي ايران به اينچئون حاكم است و تاكنون مشكلي براي تهيه بليت نداشتيم.
صعود حبيبيان و تيم چهار نفره قايقراني مردان و زنان ايران به فينال
عاقل حبيبيان و تيم چهار نفره مردان و زنان ايران به فينال رقابت‌هاي قايقراني راه يافتند.
عاقل حبيبان بعد از راهيابي به جدول شانس مجدد در اين مرحله با رقبايي از ازبكستان، ويتنام، فيليپين، كره شمالي و كويت به رقابت پرداخت كه با زمان 7 دقيقه و 17 ثانيه و 30 هزارم ثانيه اول شد و به فينال گروه A رقابت‌ها راه يافت.
همچنين تيم چهار نفره زنان ايران شامل حميرا برزگر، نازنين ملايي، مهسا جاور و سولماز عباس زاده در مرحله شانس مجدد قايق سبك چهار نفره به مصاف حريفاني از كشورهاي كره جنوبي، ويتنام، تايلند و هند رفتند كه با ثبت زمان 6 دقيقه و 53 ثانيه و 15 هزارم ثانيه و با كسب مقام سوم بعد از ويتنام و كره جنوبي به فينال اين ماده راه يافتند.
تيم چهار نفره مردان ايران هم با تركيب سياوش سعيد، خشايار عباس آبادي، مسعود فتحي و صابر نادري در مرحله شانس مجدد با زمان 6 دقيقه و 11 ثانيه و 21 هزارم ثانيه و با كسب مقام دوم بعد از تيم هنگ كنگ به فينال رقابت‌ها راه يافتند.
صعود ورپشتي به جمع هشت نفر برتر/حذف دانشور از ماده سرعت

حسنعلي ورپشتي در مرحله يك هشتم نهايي ماده سرعت دوچرخه‌سواري با ثبت زمان بهتر از حريف كره‌جنوبي، به جمع هشت نفر برتر راه يافت.
حسنعلي ورپشتي در ماده سرعت و در مرحله يك هشتم نهايي برابر‌ايم چاي بين از كره‌جنوبي قرار گرفت و با ثبت زمان 67ثانيه و 707 هزارم ثانيه به جمع هشت نفر برتر راه يافت.
محمد دانشور خرمي هم در جدول شانس مجدد ماده سرعت و در مرحله يك هشتم نهايي در رقابت با حريفاني از كشورهاي مالزي، كره‌جنوبي و هنگ‌كنگ با قرار گرفتن در رده سوم از دور رقابت‌ها حذف شد.
در ماده اومنيوم اسكرچ هم حسين ناطقي با قرار گرفتن در رده شش به مرحله بعد صعود كرد.
خانواده ملي پوشان واليبال ششم مهر راهي اينچئون مي‌شوند
خانواده ملي پوشان واليبال ايران روز يكشنبه ششم مهر از طريق فرودگاه امام خميني (ره) راهي شهر اينچئون ميزبان هفدهمين دوره بازي‌هاي آسيايي مي‌شوند.
رئيس فدراسيون واليبال گفت: پس از انجام بازيهاي خوب مردان واليبال ايران در رقابت‌هاي جهاني با مساعدت شركت گلرنگ و به قصد قدرداني و روحيه بخشيدن به بازيكنان، اعضاي خانواده اين عزيزان به بازيهاي آسيايي اعزام مي‌شوند تا در زمان مسابقات نظاره گر مسابقه همسران خود باشند.
محمدرضا داورزني تصريح كرد: با توجه به آنكه تيم ملي واليبال ايران پيش از مسابقات قهرماني جهان در اردو بوده است و پس از پايان مسابقات نيز مستقيم به كره جنوبي سفر كرد به قصد افزايش روحيه بازيكنان و قدرداني از زحمات آنان شرايطي فراهم گرديد تا خانواده بازبكنان در زمان رقابت‌هاي آسيايي با حضور در سالن مسابقات تماشاگر مسابقات تيم ملي باشند.
داورزني اظهار داشت: با نهايي شدن اين تصميم شركت گلرنگ كه همواره حامي ورزش كشور بوده از منظر توجه به مسووليت اجتماعي كه نگاهي است حرفه اي، براي اعزام خانواده واليباليست‌ها به كره جنوبي اعلام آمادگي كرد.
رئيس فدراسيون واليبال افزود: همسر و فرزندان اعضاي تيم ملي واليبال كشورمان 28 سپتامبر (ششم مهرماه) اعزام مي‌شوند و تا پايان مسابقات در كنار همسران خود خواهند بود و اميد داريم كه فرزندان واليبال اين كشور با تلاش و همت خود خوش رنگ‌ترين مدال اين مسابقات را براي ملت ايران به ارمغان بياورند.
تيم ملي واليبال ايران از سوم مهر رقابت‌هاي خود را در اينچئون آغاز مي‌كند.
محجوب مقابل حريف قزاقي ضربه فني شد
جواد محجوب نماينده وزن منهاي100كيلوگرم تيم ملي جودو برابر حريف قزاقستاني ضربه فني شد.
جواد محجوب در سومين مبارزه خود برابر حريف قزاقستاني در همان ثانيه‌هاي آغازين مبارزه ضربه فني شد.
وي در اولين مبارزه خود حريف ميانماري خود را با ضربه فني از پيش رو برداشت و در دومين ديدار خود هم تالكاپوف از تاجيكستان را مغلوب كرده بود.
جمالي از صعود به مرحله نيمه نهايي جودو بازماند
محمد جمالي نماينده وزن منهاي 90 كيلوگرم تيم ملي جودو با شكست برابر حريف ژاپني از صعود به مرحله نيمه نهايي اين وزن بازماند.
محمد جمالي در مرحله يك چهارم نهايي برابر يويا يوشيدا از ژاپن قرار گرفت و با نتيجه 10 بر صفر نتيجه را به حريف خود واگذار كرد تا در جدول شانس مجدد براي كسب مدال برنز به مصاف حريفان برود.
وي در اولين مبارزه خود تواب فاطما از فلسطين را با ضربه فني از پيش رو برداشت.
حميده برخور دهم شد
عضو تيم ملي ووشوي بانوان ايران دربخش تالو با كسب امتياز 9،13 به رتبه دهم فرم تاي چي چوان رسيد.

در اين فرم مطابق انتظار نماينده چين به سكوي نخست دست يافت و نمايندگان اندونزي و ژاپن دوم وسوم شدند.
هانيه رجبي تنها تالوكار باقي مانده تيم ملي ووشو ايران محسوب مي‌شود كه صبح امروز به مصاف حريفان مي‌رود.
تيم ملي كشتي آزاد امروز عازم اينچئون مي‌شود
سرپرست تيم ملي كشتي آزاد گفت: اين تيم با همان تركيب اعلام شده امشب(سه شنبه ساعت 21) عازم بازيهاي آسيايي 2014 مي‌شود.
علي بيات افزود: حسن رحيمي، مسعود اسماعيل پور، مصطفي حسين خاني، عزت‌الله اكبري، ميثم مصطفي جوكار، رضا يزداني و پرويز هادي هفت ملي پوش اعزامي به اين رقابت‌ها هستند.
وي اظهار داشت: متاسفانه به دليل آنكه اسامي ملي پوشان از قبل براي بازيهاي آسيايي اعلام شده بود، جابجايي برخي از آنها امكان پذير نبود اما آسيب ديدگي‌ها در حدي نيست كه بتواند براي آزادكاران در بازيهاي آسيايي مشكل ساز شود.
بيات بيان داشت: مصطفي حسين خاني و رضا يزداني آزادكاران وزنهاي 70 و 97 كيلوگرم كه در رقابت‌هاي جهاني مصدوم شده بودند، قول داده‌اند تا ناكامي رقابتهاي جهاني را در بازيهاي آسيايي جبران كنند.
رقابت‌هاي كشتي آزاد در بازيهاي آسيايي با وزن كشي وزن‌هاي 57 و 70 كيلوگرم در روز جمعه (4 مهر) آغاز مي‌شود. مسابقات كشتي آزاد 5 تا 7 مهر ماه برگزار مي‌شود.
فرشاد عربي در نن گوئن چهارم شد
فرشاد عربي در رقابت‌هاي تالوي بازي‌هاي آسيايي 2014 در فرم نن گوئن به رتبه چهارم رسيد.
ديروز در ادامه رقابت‌هاي ووشوي بازي‌هاي آسيايي اينچئون فرشاد عربي در فرم نن گوئن به رقابت با حريفان پرداخت و با كسب امتياز 9،63 به رتبه چهارم رسيد.
در اين فرم نمايندگان چين، ماكائو و تايوان رتبه‌هاي اول تا سوم را از آن خود كردند.
كميته ملي المپيك پاداش قهرمانان را نقدا پرداخت كرد
دبيركل كميته ملي المپيك كشورمان به محض ورود قهرمانان رشته تيراندازي به دهكده ورزشكاران جوايز آنان را نقدا و طي مراسمي در دفتر سرپرستي كاوران ايران پرداخت كرد.
پيش از اين مقرر شده بود كميته ملي المپيك كشورمان طبق تصميم اعضاي هيات اجرايي اين كميته پاداش‌هايي را به مدال آوران هفدهمين دوره بازي‌هاي آسيايي 2014 اينچئون پرداخت كند كه در همين راستا بعد از ظهر ديروز دبير كل كميته ملي المپيك كشورمان به محض ورود قهرمانان رشته تيراندازي به دهكده ورزشكاران جوايز آنان را نقدا و طي مراسمي در دفتر سرپرستي كاروان ايران پرداخت كرد.
براساس اين گزارش، در اين مراسم از خانمها الهه احمدي، نجمه خدمتي و نرجس امامقلي‌نژاد با اهداي پاداش نقدي تجليل به عمل آمد.
وزير ورزش 6 مهر به كره جنوبي مي‌رود
محمود گودرزي 6 مهر براي حضور در بازي‌هاي آسيايي و ديدن مسابقات ورزشكاران به اينچئون سفر مي‌كند.
نصرالله سجادي، معاون قهرماني وزارت ورزش به عنوان نماينده وزير ورزش در اين بازي‌ها حضور دارد، اما قرار است محمود گودرزي 6 مهر به اين كشور سفر كند.
احتمال دارد اميررضا خادم معاون پارلماني وزارت ورزش وزير را در اين سفر همراهي كند.
تيم ملي اميد از بازي‌هاي آسيايي حذف شد

تيم ملي فوتبال اميد ايران از بازي‌هاي آسيايي اينچئون حذف شد.
با پيروزي يك بر صفر تيم فوتبال اميد ويتنام برابر قرقيزستان، حذف تيم ملي اميد ايران از گروه هشتم بازي‌هاي آسيايي اينچئون قطعي شد.
تيم ايران در دو بازي كه در اين گروه انجام داد، ابتدا چهار بر يك مغلوب ويتنام شده بود و بعد از آن با تساوي يك بر يك مقابل قرقيزستان متوقف شد.
اين ناكامي ضعيف‌ترين نتيجه‌ تيم ملي اميد در تاريخ بازي‌هاي آسيايي است، چرا كه ايران پر افتخارترين كشور در رشته فوتبال اين بازي‌ها است.
نفوذ چيني‌ها طلاي ايران را گرفت
رئيس فدراسيون تيراندازي گفت: نفوذ چيني‌ها مانع از كسب طلا توسط ايران شد.
سيد مهدي هاشمي، رئيس فدراسيون تيراندازي پس از رقابت‌هاي ديروز (دوشنبه) تيراندازي تفنگ بادي 10 متر زنان و پس از اين كه داوران راي به اخراج تيرانداز چيني دادند و مدال نقره ايران را به طلا تبديل كردند، گفت: داور ورزشكار چيني را اخراج كرد، به همين دليل مدال طلا به ايران اختصاص پيدا كرد، اما چيني‌ها به راي داور اعتراض كردند. هيات استيناف كه بالاترين مرجع تشكيل جلسه داد و از آنجا كه رئيس آن يك چيني است، راي داور را باطل اعلام كرد و تيرانداز چيني را به رقابت‌ها برگرداند. به همين دليل با نفوذ چيني‌ها مدال طلا را از ما گرفتند و رئيس هيات استيناف به ما گفت كه به فدراسيون جهاني اعتراض كنيد.
وي همچنين در مورد اعتراض ايران به فدراسيون تيراندازي در رابطه با برگرداندن راي داوران توسط هيات استيناف مسابقات، گفت: فكر نمي‌كنم كه فدراسيون جهاني به اين موضوع رسيدگي كند، اما ايرادي ندارد مدال نقره هم ارزشمند است.
او گفت: اين بار هم اولين مدال كاروان ايران هم گرفتيم. با اين تفاوت كه يك طلا هم به افتخاراتمان اضافه كرديم. حالا اولين طلاي كاروان ايران به وسيله بانوان به دست آمده است كه اين بسيار ارزشمند است.
برنز الهه منصوريان قطعي شد
الهه منصوريان با برتري برابر حريف نپالي به جمع چهار ووشو كار برتر بازي‌هاي آسيايي در وزن 52- راه يافت و مدال برنزش را قطعي كرد.
درسومين روز مسابقات ووشوي در وزن 52- كيلوگرم الهه منصوريان در دور دوم "گورلينگ" از نپال را در دو راند شكست داد و به جمع چهار نفر پاياني راه يافت با توجه به اهداي مدال برنز مشترك، چهارمين مدال كاروان ايران نيز قطعي شد. منصوريان امروز مقابل كيم هي بين از كره جنوبي قرار مي‌گيرد كه در صورت پيروزي بر اين حريف به ديدار نهايي راه خواهد يافت.
شهربانو منصوريان از رسيدن به نيمه‌نهايي بازماند
همچنين سانداكار تيم ملي بانوان ايران از رسيدن به مرحله نيمه‌نهايي بازي‌‌هاي آسيايي اينچئون بازماند.
شهربانو منصوريان سانداكار وزن 60- كيلو روز گذشته به مصاف وانگ چانگ حريف چيني رفت و با نتيجه 2 بر صفر مغلوب شد.
وي با اين نتيجه از رسيدن به مرحله نيمه‌نهايي بازماند.
پايان كار انفرادي جودو بدون مدال
با شكست محجوب در ديدار رده بندي وزن 100- كيلوگرم جودوكاران در بخش انفرادي بدون مدال به كار خود پايان دادند.
جواد محجوب، جودوكار وزن 100 - كيلوگرم تيم ملي براي كسب مدال برنز مقابل گوهام چو از كره جنوبي به روي تاتامي رفت و در پايان در حالي كه يك امتياز وازاري و يك امتياز يوكو عقب بود، برابر نماينده ميزبان ضربه فني شد تا هيچ يك از جودوكاران ايران در اين دوره از رقابت‌ها در بخش انفرادي به مدال نرسند.
بهروزي از دور رقابت‌ها خارج شد
وزنه‌بردار دسته 69 كيلويي كشورمان با از دست دادن هر سه وزنه در حركات دوضرب از رقابت‌ها كنار رفت.
ديروز رقابت‌هاي دسته 69 كيلوگرم با حضور 12 وزنه‌بردار از جمله جابر بهروزي از ايران برگزار شد.
بهروزي در حالي كار خود را با ناكامي در مهار وزنه 144 كيلويي آغاز كرد كه بهترين ركورد شخصي وي 147 كيلو بوده و اين وزنه‌بردار بارها در تمرينات وزنه 144 كيلويي را مهار كرده بود. با اين حال بهروزي براي دومين‌بار اين وزنه را با موفقيت مهار كرد و در پايان با عنوان پنجمي به كار خود پايان داد.
وزنه‌بردار كشورمان در بار سوم وزنه 149 كيلويي را انتخاب كرد كه اين بار نيز در مهار اين وزنه هم ناموفق بود تا به اين ترتيب كار وي در حركات يكضرب با وزنه 144 كيلويي به پايان برسد. ركورد ايران در حركات يكضرب اين دسته با 150 كيلوگرم در دستان سيدمهدي پانزوان است.
بهروزي در حركات دوضرب هم براي بار اول مانند حركات يكضرب در مهار وزنه انتخابي ناكام بود. بهروزي وزنه 176 كيلويي را بار اول انداخت. جابر دومين‌بار وزنه 181 كيلويي را انتخاب كرد كه اين بار هم در مهار آن ناموفق بود و در مرتبه سوم نيز نتوانست توفيقي به دست آورد و اوت كرد.
سيفي به نيمه نهايي صعود كرد
حسين محمد سيفي ووشو كار منهاي 65 كيلوگرم تيم ملي ووشوي ايران دردومين ديدار خود نماينده قرقيزستان را شكست داد و به مرحله نيمه نهايي راه پيدا كرد.
سيفي دراين ديدار با نتيجه دو برصفر نماينده قرقيزستان را شكست داد و راهي مرحله بعد شد.
سيفي در نخستين ديدار خود در ثانيه 13 حريف فيليپيني خود را شكست داده بود.
عباسي به نيمه نهايي راه يافت
ووشوكار وزن 70 كيلوگرم ايران نيز با راهيابي به جمع چهار نفر پاياني، مدال برنزش در بازي‌هاي آسيايي اينچئون را قطعي كرد.
در بخش سانداي مردان در وزن منهاي 70 كيلوگرم سجاد عباسي به مصاف نماينده تركمنستان رفت و با شكست حريف خود به جمع چهار نفر پاياني راه يافت و مدال برنز خود در بازي‌هاي آسيايي اينچئون را قطعي كرد.
عباسي در دور اول با قرعه استراحت روبرو بود. وي امروز بايد با يو سون از كره جنوبي مبارزه كند.