∎رئيس جديد سازمان بورس از ارائه طرح راهبردي بازار سرمايه به رئيس جمهور خبرداد و گفت: محوري شدن نقش بازار سرمايه در تأمين مالي از جمله موارد مطرح شده اين سند راهبردي است.
به گزارش مهر، شاپور محمدي رئيس جديد سازمان بورس و اوراق بهادار با حضور در محل اين سازمان با اشاره به روند تغييرات طي دو روز گذشته از همکاري رئيس سابق سازمان تشکر کرد و گفت: اين نشست نتيجه زحمات برادرانه دکتر فطانت است.
رئيس سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به زحمات محمد فطانت در دوران تصدي با ذکر دو مورد از فعاليت هاي وي در اين مدت گفت: کاهش نرخ خوراک پتروشيمي ها و بحث هاي مالياتي از جمله مواردي است که فطانت براي آن زحمات زيادي کشيد. محمدي با بيان اينکه رئيس سازمان امور مالياتي گفته بر سر عهد خود با فطانت هستيم، گفت: هم اکنون يک طرح راهبردي بازار سرمايه به دست رئيس جمهور داده شده که محوري شدن نقش بازار سرمايه در تأمين مالي از جمله موارد مطرح شده اين سند راهبردي خواهد بود.
رئيس سازمان بورس و اوراق بهادار اظهار داشت: جايگاه بازار سرمايه به عنوان يک نهاد تنزيل گر در سطح کلان اقتصادي جاي خود را پيدا کرده است.
وي ادامه داد: دولت سال گذشته 10 هزار و 500 ميليارد تومان اوراق بدهي منتشر کرده است اين تحول، تحول بسيار بزرگي است.
سخنگوي جديد سازمان بورس با اشاره به اهميت حجم نقدينگي گفت: ما نمي توانيم نرخ ذخيره قانوني را تغيير داده و عمليات بازار باز نيز نمي تواند تغيير کلي داشته باشد.
محمد فطانت در اين مراسم که با حضور محمد شرف شاهي و حسين قضاوي دو معاون وزير برگزار شد، گفت: قوي ترين مهره براي اداره بازار سهام در اين مقطع انتخاب شده است. بيش از 20 سال است که در اقتصاد کشور و در شرکت هاي با گردش يک ميليارد دلار، کار کرده ام و هميشه در دوران بحران به سازمان ها وارد شدم. ابتداي حضور در سازمان بورس، نرخ سود بانکي 22 درصد بود و اکنون کاهش يافته است و من در رکودي ترين شرايط بازار سهام مدير سازمان بورس بودم.
رئيس سابق سازمان بورس عنوان کرد: شاخص هاي بازار سهام در اين مدت بهبود پيدا کرد، در اسفند ماه 1.7 ميليارد دلار براي بخش نفت تامين مالي شد و اين اطمينان را دارم که سرمايه گذاري در بورس نسبت به بانک ها شرايط بهتري خواهد داشت و بانک محوري در کشور به پايان مي رسد.
رئيس جديد سازمان بورس:
طرح راهبردي بازار سرمايه به رئيس جمهور ارائه شد
صاحبخبر -