شناسهٔ خبر: 14292854 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: نود | لینک خبر

فرکي: شکست حق ما نبود

سرمربي تيم فوتبال سايپا تأکيد کرد در مصاف با پرسپوليس شکست حق اين تيم نبوده است.

صاحب‌خبر -

حسين فرکي پس از شکست يک بر صفر تيمش مقابل پرسپوليس در نشست خبري گفت: بازي به اعتقاد من خوب بود و هر دو تيم نزديک به هم بازي کردند. با توجه به اينکه شروع ليگ است، اما خودم شخصاً با احترامي که به پرسپوليس قائل هستم و به آنها تبريک هم مي‌گويم، اما حق ما شکست نبود.

وي افزود: اين حرف را با توجه به جريان بازي مي‌گويم و البته پيش‌بيني مي‌کردم هر تيمي يک گل بزند، پيروز شود و اين گل را پرسپوليس زد. شرايط تيم ما خيلي بهتر بود.

سرمربي سايپا ادامه داد: هنوز کيفيت واقعي تيم‌ها به خصوص تيم خود ما مشخص نيست. من امروز نمايشي را از بازيکنانم مشاهده کردم که توقع نداشتم و آنها بسيار خوب بازي کردند. بهتر از اين هم خواهيم شد. البته ما امروز مقابل تيمي بازي کرديم که فصل گذشته مدعي اصلي قهرماني بود و اين فصل هم مدعي است، اما ما هم براي کسب سهميه و قهرماني تلاش مي‌کنيم. به نظرم امروز بازي و قدرت دو تيم برابر بود و پرسپوليس بهتر از موقعيتش استفاده کرد و پيروز شد.

∎​