به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از باشگاه پدیده خراسان، مجتبی سرآسیایی افزود: کفشگری بازیکن تیم فوتبال پدیده خراسان می باشد و با این تیم نیز به صورت رسمی قرارداد امضا کرده است، اما هنوز برخی به دنبال به حاشیه بردن این بازیکن هستند تا فکر وی را مخدوش کنند.
وی با بیان اینکه باشگاه پدیده به دنبال آرامش است اظهار کرد: این تصمیم به منظور برون رفت از حواشی موجود در زمینه حضور بازیکن قانونی تیم پدیده در تمرینات اتخاذ شده است.
وی گفت: کفشگری تا اطلاع ثانوی در صورت انجام مصاحبه با جریمه از سوی باشگاه روبرو خواهد شد.
مهرداد کفشگری بازیکن تیم پدیده طی روزهای اخیر در مصاحبه با برخی رسانه ها در باره جدایی خود از تیم پدیده و پیوستن به تیم دیگر اظهار نظر کرده است.
7498/ 6053 /1596
لیگ برتر فوتبال/
'مهرداد کفشگری' از مصاحبه منع شد
مشهد- ایرنا- قائم مقام باشگاه پدیده خراسان گفت: با تصمیم کمیته انضباطی این باشگاه، مهرداد کفشگری تا اطلاع ثانوی از انجام مصاحبه با رسانه ها منع شده است.
صاحبخبر -