شناسهٔ خبر: 14032911 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

پیغام آنچلوتی به گواردیولا؛ کیمیخ فروشی نیست

خبرگزاری میزان- سرمربی ایتالیایی بایرن‌مونیخ به سرمربی منچسترسیتی هشدار دارد به فکر خرید هافبک 21 ساله باواریایی‌ها نباشد.

صاحب‌خبر -
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری میزان، بر اساس گزارش‌های منتشر شده پپ گواردیولا نسبت به خرید یاشوا کیمیخ، هافبک جوان و ملی‌پوش تیم فوتبال بایرن‌مونیخ علاقمند است و تمایل دارد تا شاگرد پیشینش را در منچسترسیتی کنار خود داشته باشد.
 
کیمیخ تابستان گذشته توسط گواردیولا از ردبول لایپزیک به بایرن آورده شد و در اولین فصل حضورش در این تیم به قدری خوش درخشید که به تیم ملی فوتبال آلمان هم راه پیدا کرد و در یورو 2016 هم ژرمن‌ها را همراهی کرد و اتفاقاً عملکرد خوبی را هم از خود به نمایش گذاشت.
 
کارلو آنچلوتی اما در پیغامی به سرمربی جدید منچسترسیتی گفت: کیمیخ بازیکن ماست و اتفاقاً بازیکن خیلی مهمی برای ما به شمار می‌رود. بنابراین یاشوا 100 درصد در بایرن‌مونیخ خواهد ماند.
 
انتهای پیام/
∎​