شناسهٔ خبر: 13835839 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه ابتکار | لینک خبر

مدیر تیم‌های ملی فوتبال:

احتمال حضور جواد نکونام در کادر فنی تیم ملی

صاحب‌خبر - مدیر تیم‌های ملی فوتبال می‌گوید در جلسه‌ای با حضور مهدی تاج و جواد نکونام حضور کاپیتان سابق تیم ملی در کادر فنی این تیم عملیاتی می‌شود.
به گزارش ایسنا و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، محمدرضا ساکت- مدیر تیم‌های ملی فوتبال در خصوص همکاری جواد نکونام با تیم ملی فوتبال گفت: پیش از این هم سرمربی تیم ملی درخواست حضور نکونام در کادر فنی این تیم را ارائه کرده بود که ارزیابی رئیس فدراسیون و بنده نیز از این انتخاب مثبت است.
وی در ادامه بیان کرد: در آینده‌ای نزدیک و به جهت مذاکره نهایی برای همکاری جواد نکونام- کاپیتان اسبق تیم ملی فوتبال برای حضور به عنوان یکی از اعضای کادر فنی این تیم، جلسه‌ای با حضور رئیس فدراسیون، بنده و نکونام برگزار می‌شود تا این موضوع عملیاتی و اجرا شود و نتایج آن در خصوص حضور وی به عنوان یکی از اعضای کادر فنی تیم ملی از طریق سایت رسمی فدراسیون فوتبال اعلام می شود.
∎​

برچسب‌ها: