شناسهٔ خبر: 1383120 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری به اینچئون

رستگار: میزبانی کره‌ای‌ها چنگی به دل نمی‌زند

خبرگزاری تسنیم: رئیس فدراسیون جودو گفت: متاسفانه میزبانی کره‌ای‌ها خوب نیست و برخی بی‌نظمی‌ها در نحوه برگزاری و دیگر مسائل دیده می‌شود.

صاحب‌خبر -

محمد‌علی رستگار در گفت‌وگو با خبرنگار اعزامی خبرگزاری تسنیم به اینچئون اظهارداشت: میزبانی کره‌ای‌ها از این دوره رقابت‌های آسیایی مناسب نیست و برخی مشکلات در هماهنگی‌ها و برخی مسائل دیگر دیده می‌شود. ظاهرا تمهیدات لازم برای برگزاری این وره از رقابت‌ها به خوبی انجام نشده است.

وی ادامه داد: تیم میزبان قطعا تمام تلاشش را می‌کند تا در رشته جودو بیشترین مدال را بگیرد و همین موضوع کار را برای همه تیم‌ها و به خصوص تیم ایران سخت می‌کند. به طور مثال احسان بهرامیان در وزن 60- کیلوگرم در دور اول با ترکمنستان روبرو می‌شود و در گام دوم به مصاف جودوکاری از کشور میزبان می‌رود که این موضوع کار را برای ما سخت می‌کند. البته امیدوارم او حضور موفقی در این دوره از رقابت‌ها داشته باشد.

انتهای پیام/