سرویس خارجی: حمله گروه تروریستی داعش به یک رستوران در منطقه دیپلمات نشین «داکا»،پایتخت بنگلادش، ۲۴ کشته و۴۹ زخمی بر جا گذاشت.
در همین رابطه، خبرگزاری فرانس ۲۴ گزارش داد، عناصری از این گروه تروریستی به رستوران «هولی آرتیسان»، واقع در منطقه دیپلمات نشین «گولشان» در پایتخت بنگلادش که مدیریت آن را خارجی ها بر عهده دارند، حمله کردند .این خبرگزاری افزود، پس از گروگان گیری وتبادل آتش با نیروی های امنیتی، شماری از گروگان ها و نیروهای امنیتی به همراه شش تروریست داعشی کشته و ۴۹ تن دیگر نیز زخمی شدند. در همین حال ، گروه تروریستی داعش مسئولیت این حمله را بر عهده گرفت.
در چنین شرایطی، مقامات بنگلادش اعلام کردند، در جریان تلاش نیروهای امنیتی، ۱۳ نفر از جمله یک ژاپنی و دوتبعه خارجی دیگر آزاد شدند.این منابع در همین حال اضافه کردند، در این حمله پنج تبعه خارجی از جمله دو شهروند ایتالیایی نیز کشته شده اند. در چنین شرایطی، «بی نظیر احمد» فرمانده نیروهای واکنش سریع داکا اعلام کرد، چندین شهروند خارجی نیزدر میان گروگان ها بوده اند.
در این راستا، وزارت کشور ژاپن اعلام کرد، پس از حادثه گروگان گیری در شهر داکا، هفت شهروند این کشور ناپدید شده اند. از سوی دیگر، نخست وزیر بنگلادش در پارلمان این کشور اعلام کرد، دولت کمترین تحملی را در خصوص اقدامات تروریستی ندارد.
«شیخ حسینه واجد»با بیان اینکه افراط گرایی و تروریسم را در کشور تحمل نمی کند تصریح کرد، دولت عزم جدی برای مبارزه با تروریسم و افراط گرایی دارد.وی همچنین گفت: بنگلادش هر اقدامی که برای ریشه کنی تروریسم و افراط گرایی در این کشور لازم باشد ، انجام می دهد.
این سخنان نخست وزیر بنگلادش درشرایطی بیان می شود
که پلیس و نیروهای امنیتی این کشور در ماه جاری میلادی در عملیاتی گسترده حدود ۱۱ هزار نفر را به اتهام افراط گرایی و تروریسم در این کشوردستگیر کرده اند. این در حالی است که، پیش از این نیز حملات تروریستی در بنگلادش صورت گرفته است و هر بار اگرچه گروه های تروریستی داعش و القاعده مسئولیت این حملات را بر عهده گرفته اند، اما دولت بنگلادش با رد حضور این گروه ها در بنگلادش ، آن ها را به گروه های افراطی و مخالفان سیاسی خود نسبت داده است.