شناسهٔ خبر: 13752097 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

دقایقی پیش

آیت‌الله جوادی‌آملی به جمع راهپیمایان دماوندی پیوست

آیت‌الله جوادی‌آملی از مراجع عظام تقلید دقایقی پیش به جمع راهپیمایان دماوندی پیوست.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از شرق استان تهران، آسمان، امروز از نور اسلام خواهی لبریز است و در صبح‌ترین روز سال به یمن روشنای این نورِ درخشان، دیده‌ها گشوده و چشم‌ها باز شده است؛ سیل تازیانه نگاه‌های خشمگین و فریادهای آتشین مسلمانان دودمان ستم آمریکا و اسرائیل را بر باد می‌دهد.

راهپیمایی روز جهانی قدس همزمان با سراسر کشور با حضور گسترده مردم و مسؤولان و به منظور محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین در پنج شهر شهرستان دماوند شامل دماوند، رودهن، آبسرد، آبعلی و کیلان آغاز شده و میهمان ویژه مراسم شهر دماوند، آیت‌الله عبدالله جوادی‌آملی، از مراجع عظام تقلید است.

آیت‌الله جوادی‌آملی، از دقایقی پیش به جمع مردم و مسؤولان حاضر در راهپیمایی روز قدس در دماوند پیوست.

راهیپمایی روز جهانی قدس در مرکز شهرستان دماوند، از میدان امام خمینی(ره) با حضور گسترده مردم آغاز شده است و به مصلای نماز جمعه دماوند ختم می‌شود.

همچنین سخنران راهپیمایی روز قدس دماوند، سردار فخاری، مشاور اقتصادی فرمانده سپاه پاسداران خواهد بود.

انتهای پیام/67015/ج20/