شناسهٔ خبر: 13751814 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

همزمان با آحاد مسلمانان

غریو رهایی قدس شریف در دیار قومس طنین‌انداز شد

غریو رهایی قدس شریف همزمان با آحاد مسلمانان در دیار کهن و پهناور قومس طنین‌انداز شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، راهپیمایی روز جهانی قدس از پیش از ظهر امروز در سراسر استان سمنان آغاز شد و مردم این استان، بار دیگر مراسم روز مبارزه با استکبار جهانی و دفاع از مردم مظلوم فلسطین را در شهرها و روستاهای مختلف این استان به زیبایی هر چه تمام‌تر رقم زدند.

مردم مؤمن، خداجوی و همیشه در صحنه استان سمنان در راهپیمایی روز جهانی قدس با ابراز انزجار از کشتار بی‌رحمانه مردم مظلوم فلسطین به دست سفاکان رژیم صهیونیستی، برخورد سریع و صریح نهادهای بین‌المللی را با این خونخواری‌ها و ظلم‌ها خواستار شدند.

استان سمنان امروز سراسر مملو از صحنه‌هایی بود که خواستار مقابله با ددمنشان صهیونیستی بودند و پیگیری حقوق حقه مردم فلسطین را در مجامع بین‌المللی خواستار شدند.

گزارش‌های دریافتی از سایر شهرستان‌های استان سمنان نیز حاکی از حضور ده‌ها هزار نفری مردم این استان در همدردی با مظلومان فلسطینی است؛ خبرنگاران فارس از جای جای استان سمنان گزارش می‌دهند که حضوری گسترده از سوی مردم روزه‌دار این استان برای خلق حماسه ای دیگر در تاریخ این دیار رقم خورده است.

امروز غریو «مرگ بر استکبار جهانی»، «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسرائیل غاصب»، «مرگ بر انگلیس» و حمایت از مردم بی‌دفاع فلسطین با حمل انواع دست‌نوشته و پارچه نوشته به چشم می‌خورد.

مردم روزه دار استان سمنان در آخرین جمعه از ماه مبارک رمضان، هم‌صدا و همراه با مردم سراسر کشورمان، فریادهای بلند خود را دفاع از مردم مظلوم فلسطین بر سر آمریکایی‌ها، رژیم صهیونیستی و سازمان ملل متحد کشیدند و خواستار جلوگیری از خیانت‌های این سازمان‌های به اصطلاح جهانی شدند.

صفوف راهپیمایی روز جهانی قدس در برخی نقاط به ویژه مرکز استان سمنان به حدی فشرده بوده که سراسر مسیر راهپیمایی مملو از جمعیت شده است؛ شمار زیادی از خبرنگاران، عکاسان و تصویربرداران نیز این راهپیمایی باشکوه و هزاران نفری را در استان سمنان ثبت و ضبط می‌کنند.

انتهای پیام/2249/ت40