شناسهٔ خبر: 13744902 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اردبیل:

شعارهای روز جهانی قدس از جنس نفرت و انزجار از رژیم صهیونیستی است

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اردبیل گفت: شعارهایی که برای روز جهانی قدس امت اسلامی درنظر گرفتند در حقیقت اوج انزجار و نفرت از غاصبان صهیونیسم را به‌خوبی نشان می‌دهد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، حجت‌الاسلام ‌ولی نظرپور عصر امروز در آخرین جلسه هماهنگی برگزاری راهپیمایی روز جهانی قدس و اعلام مسیرهای راهپیمایی در شهرهای استان اردبیل اظهار کرد: در تبعیت از امام راحل و منویات مقام معظم رهبری در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان روزه‌داران مؤمن در حالی که عشق به همنوع مسلمان و برادر دینی دارند، در روز جهانی قدس در راهپیمایی با شکوهی انزجار واقعی خود را از غاصبان و دشمن اصلی جهان اسلام رژیم صهیونیستی اعلام می‌کنند.

وی تصریح کرد: راهپیمایی روز جهانی قدس فردا از ساعت 11 صبح در مرکز استان و در دو مسیر آغاز می‌شود که برادران با فریاد مرگ بر آمریکا، مرگ بر صهیونیسم و دیگر شعارهای انقلابی راهپیمایی خود را از ایستگاه سرعین استارت می‌زنند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان گفت: مسیر تعیین شده برای خواهران نیز خیابان آیت‌الله خامنه‌ای و میدان شریعتی است که به سمت مصلای بزرگ امام خمینی(ره) اردبیل انجام می‌شود.

نظرپور افزود: برنامه‌های متعددی در داخل مصلا نظیر قرائت قطعنامه و سخنرانی حجت‌الاسلام ‌ادیب یزدی در این مراسم برگزار می‌شود که حضور حداکثری مردم می‌تواند نقطه قوت و قدرت جهان اسلام در مبارزه با صهیونیسم جهانی باشد.

وی با بیان اینکه در شرایط کنونی رژیم صهیونیستی به استیصال افتاده و همه ترفندها و فتنه‌های این رژیم جعلی خنثی شده است، بیان کرد: ملت ایران بار دیگر در دفاع از مردم مظلوم فلسطین که در برابر گلوله‌های رژیم صهیونیستی جز سلاح سنگ نداشته و با عشق، استقامت و پایداری در بیش از 68 سال مردانه با غاصبان و دشمنان سرزمین فلسطین مبارزه کرده‌اند، خود حرکتی بی‌نظیر است که می‌تواند زمینه‌ساز یک اقدام شایسته برای رسیدن مردم مظلوم فلسطین به آزادی کامل به ویژه قدس شریف باشد.

اما علاوه بر اردبیل در سایر شهرستان‌ها نیز از ساعت 11 تا 12 جمعه یازدهم تیرماه راهپیمایی روز قدس برگزار می‌شود که در گرمی از مقابل مسجد جامع، بیله‌سوار از مقابل فرمانداری، پارس‌آباد از میدان سپاه، مشگین‌شهر از مزار شهدای گمنام، در نیر از مقابل بانک ملی، در نمین از مقابل مسجد جامع این شهر، در کوثر از میدان شهرداری و در خلخال از میدان معلم برگزار می‌شود.

ائمه جمعه شهرهای مختلف استان اردبیل نیز در آستانه روز جهانی قدس با محکوم کردن جنایت‌های رژیم صهیونیستی و بازیگران منطقه‌ای آمریکا در دست زدن به جنایت‌های بی‌سابقه در یک سال گذشته، از امت شهیدپرور شهرهای مختلف استان خواستند تا با حضور گسترده در راهپیمایی روز جهانی قدس نسبت به اعلام نفرت جهانی از صهیونیسم و اسرائیل جعلی مشارکت کنند.

انتهای پیام/62001/ج30/