شناسهٔ خبر: 13730776 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه کیهان | لینک خبر

رئیس کمیته مقابله با محاصره غزه:

آقای بان‌کی‌مون!محاصره غزه با حرف زدن لغو نمی‌شود

رئیس کمیته مردمی مقابله با محاصره نوار غزه به اظهارات دبیرکل سازمان ملل در فلسطین اشغالی واکنش نشان داد و گفت که صرفاً با حرف زدن نمی‌توان محاصره غزه را لغو کرد.

صاحب‌خبر -



به گزارش ایسنا، «بان‌کی‌مون» طی کنفرانس مطبوعاتی مشترک با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، در تل‌آویو محاصره نوار غزه را «مجازات دستجمعی» خوانده و گفته بود: «ادامه محاصره نوار غزه اقدامات خصمانه را افزایش می‌دهد، مردم را دچار خفقان می‌کند و اقتصاد را از بین می‌برد. چنین سختی‌ها و مشکلاتی قابل قبول نیست.»
این اظهارات اگرچه متفاوت و بی‌سابقه بود اما فقط اظهارات بود! «جمال الخضری» رئیس کمیته مردمی مقابله با محاصره نوار غزه در مواجه با این اظهارات گفت: «این سخنان باید تبدیل به عمل شود تا جلوی وضعیت فاجعه‌بار و خطرناک معیشتی دو میلیون فلسطینی که 10 سال است ادامه دارد، گرفته شود.»
به گزارش خبرگزاری قدس، الخضری افزود: «در حال حاضر باید برای پایان دادن به محاصره غزه، در سطح سازمان ملل تصمیم گرفته شود و اعلام موضع صرف، هیچ فایده‌ای ندارد.» بان‌کی‌مون پس از تل‌آویو، به رام‌الله رفت و با «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین دیدار و گفت‌وگو کرد.
دبیرکل سازمان ملل در این دیدار، گسترش شهرک‌سازی توسط اسرائیل را غیرقانونی دانست. عباس نیز گفت: «دست ما همیشه به سمت صلحی که بر تشکیل دو کشور! باشد، دراز است، اما مشکل ادامه اشغالگری و شهرک‌سازی اسرائیل است و این دو، صلح مطلوب را نقض می‌کند.»

برچسب‌ها: