شناسهٔ خبر: 13725549 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: هدانا | لینک خبر

روز قدس، روز هشدار به عادی‌سازی روابط با رژیم کودک‌کش است

صاحب‌خبر -

قدس

به گزارش ایسنا، به نقل از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، متن این بیانیه به شرح زیر است:

«باسمه تعالی

روز قدس روز حیات اسلام است.

امام خمینی (ره)

سال‌ها از اعلام روز جهانی قدس در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان توسط بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران می‌گذرد و هر روز با جنایات رژیم غاصب صهیونیستی، حقانیت تأکید امام راحل عظیم‌الشان بر توجه مسلمانان جهان به این دشمن اسلام، بشریت و انسانیت بیش از گذشته آشکارتر می‌شود.

از کشتن کودکان بی‌گناه فلسطین تا ترور دانشمندان سربلند هسته‌ای ایران اسلامی و تا بمباران زن و پیر و جوان، همه فهرستی بلند از جنایات این رژیم سفاک را در برابر دیدگان بشر امروز قرار داده است.

حمایت آشکار و پنهان رژیم صهیونیستی از گروه‌های تروریستی تکفیری که آتش فتنه را در بین مسلمانان برافروخته‌اند، آخرین اقدامی است که این رژیم بدان دست یازدیده و جای هیچ تردیدی را برای مسلمانان جهان برای مقابله با این شهر مطلق باقی نگذاشته است.

لذا بر مسلمانان است تا با پیروی از رهنمودها و روشنگری‌های ولی امر مسلمین حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله العالی) با پرهیز از اختلافات، در روز جهانی قدس، خشم و نفرت خویش را نثار این رژیم غاصب نموده و ضمن حمایت از مردم مظلوم فلسطین و آرمان‌ رهایی قدس به برخی حکومت‌های منطقه برای عادی‌سازی روابط با این رژیم کودک‌کش هشدار دهند.

سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی همگام با آزادی‌خواهان جهان در این راهپیمایی باشکوه شرکت نموده و ملت بزرگ و قهرمان ایران و مسلمانان جهان را به حضوری دشمن‌شکن در این رستاخیز حمایت از مظلوم فرا می‌خواند.»

برچسب‌ها: