شناسهٔ خبر: 13722013 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

مسئول مجمع رهروان امر به معروف گلستان:

نیروهای مومن و انقلابی در امر به معروف و نهی از منکر به خط شوند

مسئول مجمع رهروان امر به معروف استان گلستان یکی از بزرگترین ضمانت‌های اجرایی این مجمع را حضور پررنگ مردم ذکر کرد و گفت: نیروهای مومن و انقلابی در امر به معروف و نهی از منکر به خط شوند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، حجت‎الاسلام علی‎اکبر محمدی‌مهر ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان اظهار کرد: هدف مجمع رهروان امر به معروف و نهی از منکر به صحنه آوردن نیروهای مومن، متعهد و انقلابی است.

وی از فعال شدن مجمع رهروان امر به معروف و نهی از منکر در استان گلستان خبر داد و افزود: این مجمع به عنوان یک نهاد مردمی و غیردولتی است و از اساسنامه بسیار قوی برخوردار بوده که در روزنامه رسمی ثبت شده و مراحل ثبت قانونی آن طی شده است و فعالیت رسمی این مجمع در استان از امروز آغاز شده است.

* عموم مردم ترسیم درستی از امر به معروف و نهی از منکر ندارند

مسئول مجمع رهروان امر به معروف استان گلستان با اشاره به اهمیت و ضرورت فریضتین بیان کرد: امر به معروف و نهی از منکر آنچنان که باید در جامعه مورد توجه قرار نگرفته است، عموم مردم ترسیم درستی از امر به معروف و نهی از منکر ندارند شاید برخی به اندازه مستحب نیز به آن نگاه نکنند.

محمدی‎مهر با بیان اینکه ضرورت عقل و شرع نشان می‎دهد که یکی از پایه‎های بسیار قوی دین اسلام مسئله امر به معروف و نهی از منکر است، گفت: امام علی (ع) امر به معروف و نهی از منکر را حتی نسبت به جهاد که سختی بسیاری دارد و ممکن است منجر به شهادت شود مانند قطره در مقابل دریا می‎داند.

وی با اشاره به اینکه امر به معروف زمینه مستحکم همه فرایض است، افزود: اگر این زمینه سست باشد و انجام نشود، مردم و امت مسلمان با آن مانند یک امر مباح و غیرضروری تلقی می‎کنند و سایر واجبات الهی روز به روز با حاشیه کشیده می‎شود.  

* دوران سستی و بی‎رمقی گذشت

مسئول مجمع رهروان امر به معروف استان گلستان با بیان اینکه انقلاب مرهون حضور مردم است، گفت: اگر پیروزی هشت سال دفاع مقدس مرهون حضور جدی و روحیه ملت مسلمان است اقتضای جامعه کنونی حضور جدی مردم مسلمان و انقلابی را می‎طلبد.

محمدی‎مهر یکی از اهداف اصلی و ضروری این مجمع را به صحنه آوردن نیروهای مومن، متعهد و انقلابی برشمرد و گفت: آنهایی که دلشان برای نظام می‎سوزد و این نظام را مرهون خون هزاران شهید می‎دانند، مجمع اعلام می‎کند که دوران سستی و بی‎رمقی گذشت هر کس باید به عنوان یک آمر احساس وظیفه و احساس مسئولیت داشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه خیلی نباید به نشستن در جلسات اکتفا شود، ابراز کرد: باید پا در رکاب باشیم موارد امر به معروف را ببینیم و منکرات را در جامعه شناسایی و تاکید بر معروف‎ها کرده و انزجار خود را از منکرات اعلام کنیم.

* همه باید در ترویج معروفات و نهی از منکرات با جدیت پای کار باشند

مسئول مجمع رهروان امر به معروف استان گلستان با اشاره به اینکه مجمع یک حالت اجرایی و عملیاتی دارد، گفت: در مجمع به سراغ افرادی رفتیم که از جسارت بالایی برخوردار هستند و در مقابل مسئولان نلرزند.

محمدی‎مهر با اشاره به اینکه نصیحت از باب خیرخواهی مدنظر است، ابراز کرد: ما به دنبال مچ‎گیری و گیر دادن نیستیم بلکه برای ارتقاء میزان خوبی‎ها و زیبایی‎ها در جامعه هستیم و می‎خواهیم به مسئول کمک کنیم تا در ادامه مسئولیت کار درست‎تری انجام دهد.

وی با اشاره به اینکه همه باید در ترویج معروفات و نهی از منکرات با جدیت پای کار باشند، گفت: اگر مسئولان در این زمینه کمک کنند سند افتخاری در کارنامه آنها ثبت و درج خواهد شد.

انتهای پیام/83010/چ40