شناسهٔ خبر: 13669077 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

معاون بهبود تولیدات گیاهی کردستان:

عدم همکاری سازمان تعاون روستایی با کلزاکاران موجب سوءاستفاده دلالان می‌شود

معاون بهبود تولیدات گیاهی کردستان گفت: کشاورز بعد از برداشت کلزا مجبور می‌شود با قیمت‌های کمتر آن را به فروش برساند و چه‌بسا این موضوع موجب سوءاستفاده دلالان و فرصت‌طلبان هم شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، کمال‌الدین رشادت ظهر امروز در دومین جلسه ستاد زراعت استان کردستان در سال 95 با دستور کار ارائه گزارش از وضعیت دانه‌های روغنی، گندم، علف‌های هرز، سن، برداشت غیره کشت‌های بهاره و سامانه خرید جو و گندم در سالن جلسات جهاد کشاورزی کردستان اظهار داشت: کلزای استان وضعیت مناسبی دارند و با توجه به اینکه قیمت هر کیلوگرم کلزا دو هزار و 500 تومان تعیین شده است می‌توان نتیجه گرفت که درآمد هر هکتار کلزا از سطح مشابه زیرکشت گندم بیشتر است و می‌طلبد کشاورزان استان به این موضوع توجه ویژه داشته باشند.

رشادت تصریح کرد: مسئله خرید کلزا موجب ایجاد نگرانی برای ما و کشاورزان شده و با اینکه فصل برداشت شروع شده دوباره دارد داستان‌های سال‌های گذشته تکرار می‌شود.

وی عنوان کرد: یکی از دلایل این نگرانی‌ها اقدامات سازمان تعاون روستایی در خصوص تحویل کلزا و شرط هایی بوده که در این زمینه تعیین کرده است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی کردستان خاطرنشان کرد: وقتی که کشاورز کلزا را برداشت کرده برای اینکه محصول روی دست او نماند مجبور می‌شود با قیمت‌های کمتر آن را به فروش برساند و چه‌بسا این موضوع موجب سوء استفاده دلالان و فرصت طلبان هم شود.

رشادت بیان کرد: این گونه اقدامات موجب عدم توسعه برنامه‌های کاری جهاد کشاورزی در آینده می‌شود و باید شرکت‌های مرتبط با جهاد کشاورزی نهایت همکاری در برخورد با کشاورزان را با این سازمان داشته باشند.

وی افزود: با توجه به اینکه کشت نخود انتظاری پاییزه میزان عملکرد را تا سه برابر افزایش می‌دهد باید این روش کشت را گسترش داد و کشاورزان را نیز نسبت به آن ترغیب کرد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی کردستان عنوان کرد: باید روی مسئله بازاریابی محصولاتی مانند کلزا و نخود کار جدی شود چرا که بحث پیدا کردن بازار یکی از عامل‌های موفقیت در هر محصولی است.

انتهای پیام/79003/ذ30