شناسهٔ خبر: 13657331 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: شبستان | لینک خبر

الجبوری: داعش در عراق به پایان راه رسیده است

خبرگزاری شبستان: رئیس مجلس عراق تاکید کرد: داعش شکست خورده است و به پایان راه رسیده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از اسکای نیوز، «سلیم الجبوری» رئیس مجلس عراق بر اهمیت تسریع آزاد سازی سرزمین عراق از وجود عناصر داعش تاکید کرد و فراهم کردن راه حل سریعی را برای حل مشکل خانواده های آوارگان به منظور بازگشت به مناطق شان خواستار شد.

الجبوری همچنین تاکید کرد: باید بین هواداران گروهک تروریستی داعش و ساکنان غیر نظامی شهر موصل هنگام عملیات آزادسازی فرق قایل شد و باید از غیرنظامیان در نبرد با داعش حمایت شود.

وی تاکید کرد: داعش شکست خورده است و مبارزان عراقی ثابت کردند که پایان داعش در راه است و این امر محال نیست. تروریست های داعش آخرین نفس های خود را در عراق می کشند. 

رئیس مجلس عراق افزود: باید از شکست و از هم پاشیدگی داعش که از آن رنج می برد، استفاده کرد.

الجبوری ادامه داد: چشم های ملت عراق در انتظار آزادسازی نینواست و باید همه گروه و دولت عراق در بغداد و محلی در نینوا و مقامات ایالت کردستان و ائتلاف بین المللی با هدف آزاد سازی این منطقه هماهنگ باشند و با یکدیگر همکاری کنند.

وی گفت: پیروزی امکان پذیر نیست مگر با مشارکت ساکنان نینوا و عشایر و همه گروه ها در عملیات آزادی سازی. همچنین وزارت های مرتبط به خصوص مهاجرت باید همزمان با عملیات آزاد سازی نینوا، برای هرگونه عملیات خروج و هجرت آماده باشند.