شناسهٔ خبر: 13648769 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: هدانا | لینک خبر

پیش بینی تولید 680 هزار تن گندم در استان همدان

صاحب‌خبر -

محمد مهدی فرشچی موحد روز شنبه در کارگروه ارتقا کیفیت گندم، آرد و نان استان همدان افزود: سال گذشته 306 هزار و 965 تن گندم از کشاورزان همدان خریداری شده است.
وی با بیان اینکه ظرفیت ذخیره‌سازی 604 هزار تن گندم در استان همدان ایجاد شده است افزود: 32 مرکز خرید، گندم تولیدی مازاد بر نیاز کشاورزان را خریداری می کنند.
وی درباره ایراد وارده به عملکرد عامل توزیع آرد استان همدان از سوی فرمانداران نیز گفت: در بحث قیمت‌گذاری عامل توزیع آرد استان همدان هیچ‌گونه دخالتی از سوی بازرگانی غله وجود نداشته است.
مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 13 همدان با اشاره به اینکه خیانتی در امانت صورت نگرفته است بیان کرد: اگر عامل توزیع تخلفی داشته باشد به شدت برخورد کرده و اجازه فعالیت و وجود شعبه وی در استان همدان را نمی‌دهیم.
معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت همدان گفت: خرید آرد براساس دستورالعمل و ابلاغی که از طریق سامانه بانک سپه به صورت مراجعه حضوری یا استفاده از درگاه های اینترنتی انجام می شود.
علیرضا شجاعی افزود: به سبب گستردگی و نفوذ دلالان در شبکه توزیع آرد مشکلات زیاد هست و نیازمند طراحی ساختار جدید در رابطه با توزیع آرد است.
وی بیان کرد: بانک سپه باید با استقرار یک شعبه در شرکت غله و خدمات بازرگانی و سیلوها در جلوگیری از تخلفات فروش آرد همکاری کند.
وی با بیان اینکه صاحبان نانوایی ها کارت بانکی خود را در اختیار دلالان قرار می دهند افزود: دلالان نیز هر تعداد آرد که بخواهند خرید می کنند.
فرماندار کبودرآهنگ نیز گفت: شهرستان کبودرآهنگ دارای 20 واحد سنگکی است که همه آنها پخت نان آزاد دارند.
احسان قنبری افزود: به دنبال تک نرخی شدن قیمت سنگک شاید این شهرستان نیز شاهد کاهش قیمت نان سنگک باشند تا رضایت بیشتری داشته باشند.
فرماندار فامنین نیز گفت: 7 ماه است که به دنبال تغییر عامل توزیع آرد در شهرستان فامنین هستیم چرا که عامل توزیع تخلفاتی را انجام داده است.
ظاهر پورمجاهد افزود: برخی نانوایی ها پس از حمل سهمیه کسری سهمیه داشتند و تخلفات بسیاری وجود داشته که به دلیل محتاج بودن نانوایی ها به عامل توزیع در برابر این تخلفات سکوت کرده اند.
بیش از یک هزار و 875 واحد نانوایی در همدان فعالیت می کنند که بی شک صرفه جویی در مصرف نان فارغ از کمکی که به اقتصاد خانواده ها می کند، برای اقتصاد کشور و جلوگیری از واردات بی رویه گندم از کشورهای دیگر نیز مفید است.
سرانه مصرف آرد در استان همدان ماهانه حدود 6.5 کیلوگرم است.
7523/6993

برچسب‌ها: