به گزارش ایرنا، غلامرضا منتظری پنجشنبه شب در نشست با هنرمندان بسیجی استان بوشهر افزود: هزینه راه اندازی و احداث کانونهای هنری و ادبی برعهده سازمان مرکزی بسیج و هزینه تامین زمین آن برعهده استانها خواهد بود.
وی بیان کرد: وجود مکان مناسب برای بروز و ظهور استعدادها اهمیت شایانی دارد که راه اندازی کانونهای هنری و ادبی شهرستانها نیز در این ارتباط صورت می گیرد.
منتظری گفت: در شرایط کنونی باید تلاش کنیم غبار محرومیت را از سیمای هنر و ادب کشور بزداییم که در این ارتباط امسال برگزاری تمامی جشنواره های ملی به فراخور ظرفیت و توانایی استانها در سطح هر استان برگزار می شود.
وی تاکید کرد: اختتامیه جشنواره های بسیج باید سرآغاز پاسخگویی به نیازهای حوزه خود و هر فعالیت هنری باید پنجره ای به سبک زندگی اسلامی باشد.
منتظری بیان کرد: هنرمند باید موضع داشته باشد و هنر او به مواضع انقلاب اسلامی در یکی از زمینه ها پاسخ دهد.
وی در ارتباط با رویکرد سازمان بسیج هنرمندان گفت: به دنبال رقابت با هیچ وزارت و سازمان و کسب رتبه در سطح جشنواره ها نیستیم بلکه کارها در این حوزه را برحسب ارزش آفرینی پیش می بریم.
منتظری گفت: فعالیتهای هنری باید در جهتی باشد که بسوی آرمان ها و ارزش های انقلاب سوق پیدا کند.
7212/6043/1352
راه اندازی کانون هنری و ادبی بسیج درهمه شهرستانهای کشور
بوشهر-ایرنا- رئیس سازمان بسیج هنرمندان کشور گفت: با موافقت رئیس بسیج مستضعفان، کانونهای هنری و ادبی درشهرستان های سراسر کشور راه اندازی می شود.
صاحبخبر -