شناسهٔ خبر: 13567225 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

مردم برای هر موضوع کم اهمیت به محاکم قضایی مراجعه نکنند

زنجان - ایرنا - رئیس کل محاکم عمومی و انقلاب شهرستان زنجان گفت: مردم باید آستانه تحمل خود را بالا ببرند و برای هر موضوع کم اهمیتی به دادگستری مراجعه نکرده و شکایت را آخرین راهکار بدانند.

صاحب‌خبر -

علی محمدی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه تقویت اداره ارشاد و معاضدت قضایی در دادگستری ها حائز اهمیت است، افزود: وظیفه اصلی این اداره برای افزایش آگاهی ارباب رجوع درباره نحوه تنظیم قراردادها یا راهنمایی برای طرح دعاوی حقوقی و کیفری می باشد، که تاثیر زیادی بر رضایت مراجعه مردم به محاکم قضایی دارد.
وی با اشاره به اینکه استان زنجان با مسائل امنیتی آنچنانی مواجه نیست و جزو آخرین استان‌ها در این مسئله بشمار می آید، گفت: جرایمی که به واسطه فضای مجازی شروع شده و منجر به طلاق، قتل یا کلاهبرداری بزرگی در این استان شود نادر است، به طوری که آمار خاصی از آن وجود ندارد.
رئیس کل محاکم عمومی و انقلاب شهرستان زنجان اظهار کرد: سال گذشته تعداد پرونده‌های وارده به دادگاه های زنجان نزدیک به 31 هزار فقره بوده است و از ابتدای امسال تا کنون قریب به هشت هزار فقره پرونده در این شهرستان تشکیل و تعداد پرونده‌های رسیدگی و مختومه شده نیز در همین حدود است.
محمدی درباره رسیدگی به پرونده‌هایی با موضوع خاص گفت: موضوع هایی چون حبس ابد، گرفتن حیات، جرایم سیاسی و مطبوعاتی، قطع عضو در صلاحیت دادگاه کیفری یک است.
وی درباره پر تعدادترین موضوع ها در مراجع قضایی زنجان افزود: در پرونده های حقوقی تامین خواسته، مطالبه وجه چک، مطالبه وجه و اختلافات کارگری و کارفرما، مهریه و در پرونده های کیفری تصادفات رانندگی، ضرب و جرح عمدی، توهین به اشخاص، نگهداری مواد مخدر و سرقت، بیشترین مراجعه های مردم زنجان به دادگاه ها را تشکیل می دهد.
رئیس کل محاکم عمومی و انقلاب شهرستان زنجان با اشاره به اینکه زنجان نسبت به سایر مراکز و استان‌ها امن است، گفت: تلاش کنیم تا با ایجاد امنیت بیشتر در استان تعداد پرونده های وارده به محاکم قضایی کمتر شود.
3216/6085