شناسهٔ خبر: 13553699 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

مسئول امور مساجد و مراکز وابسته به آستان قدس رضوی:

۱۸۰۰ عنوان برنامه فرهنگی در ویژه برنامه "در شعاع خورشید" اجرا می‌شود

مسئول امور مساجد و مراکز وابسته به آستان قدس‌رضوی از برگزاری ویژه برنامه در شعاع خورشید در ایام ماه مبارک رمضان در شهرستان‌ها و روستاهای خراسان‌رضوی خبر داد و گفت: ۱۸۰۰ عنوان برنامه فرهنگی در قالب ۳۰۰ برنامه اعزام کاروان‌ها اجرا می‌شود.

صاحب‌خبر -

حجت‌الاسلام رضاعلی عزیزی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهد مقدس اظهار داشت: ویژه برنامه در شعاع خورشید در ایام ماه مبارک رمضان در شهرستان‌ها و روستاهای خراسان رضوی برگزار می‌شود که 50 درصد این برنامه‌ها در مشهد و 50 درصد دیگر نیز در شهرستان‌های استان برگزار می‌شود.

وی افزود: اعزام کاروان‌های تبلیغی جهادی به مناطق محروم حاشیه شهر مشهد و شهرستان‌ها و روستاهای استان در ایام ماه مبارک رمضان با دستور تولیت آستان قدس رضوی صورت پذیرفت.

مسئول امور مساجد و مراکز وابسته به آستان قدس‌رضوی با اشاره به استقبال پرشور مردم از  ویژه برنامه در شعاع خورشید، خاطرنشان کرد: براساس برنامه‌ریزی اولیه اعزام 100 کاروان در طول ماه مبارک رمضان تدارک دیده شده بود که تا نیمه این ماه مبارک، سالروز میلاد فرخنده کریم اهل بیت، حضرت امام حسن مجتبی(ع) به 150 کاروان رسید و علت آن هم استقبال گسترده مردمی بوده، زیرا در گذشته در مناطق محروم و حاشیه شهر چنین محافلی برپا نمی‌شد و پیش‌بینی می‌شود تا پایان ماه مبارک رمضان این اعزام‌ها به 300 کاروان برسد که 3 برابر برنامه زمان‌بندی‌شده اولیه است.

عزیزی تصریح کرد: تاکنون این ویژه برنامه در شهرستان‌های مشهد، کاشمر، سرخس، درگز، کلات، گلبهار، چناران، قوچان، بینالود و شهرها، بخش‌ها و روستاهای همجوار این شهرستان‌ها اجرا شده و در دیگر شهرستان‌های استان نیز در حال اجرا است و با شهرستان‌هایی که قصد برگزاری برنامه ویژه دارند هم تا حد توان همکاری لازم را داریم.

وی تأکید کرد: اولویت اجرای برنامه‌ها مناطق حاشیه شهر مشهد و حومه بود که مناطق محروم دیگر شهرستان‌های استان هم اضافه شد.

مسئول امور مساجد و مراکز وابسته به آستان قدس رضوی با بیان اینکه نخستین دوره‌ای است که این طرح با دستور ویژه تولیت آستان قدس رضوی اجرا می‌شود، عنوان کرد: مقرر شده که دومین دوره ویژه برنامه در شعاع خورشید در ایام دهه کرامت و در قالب هزار کاروان تبلیغی جهادی برگزار شود.

عزیزی به برنامه‌های کاروان‌های اعزامی اشاره کرد و گفت: در این طرح 5 کاروان 6 نفره شامل روحانی تبلیغی، مداح، قاری، خادم، مجری و کارشناس کودک و نوجوان فعال هستند و برنامه‌ها هم شامل استقبال از پرچم متبرک امام رضا(ع)، قرائت مجلسی قرآن کریم، برگزاری مسابقات فرهنگی و اهدا جوایز و هدایای فرهنگی و متبرک بوده است.

وی با اشاره به اینکه در این طرح 1800 عنوان برنامه فرهنگی در قالب 300 برنامه اعزام کاروان‌ها اجرا می‌شود، افزود: در ویژه برنامه در شعاع خورشید هر کاروان روزانه دو برنامه را پس از اقامه نمازهای جماعت ظهر و عصر و همچنین مغرب و عشاء برگزار می‌کند و در مجموع هر کاروان در ایام ماه مبارک رمضان 60 برنامه اجرا می‌کند.

مسئول امور مساجد و مراکز وابسته به آستان قدس رضوی ادامه داد: هدایای فرهنگی و متبرک امام رضا(ع) شامل نبات، نمک، قرآن، تابلوهای مذهبی، کتاب های موضوعی و مناسبتی مرتبط با امام رضا(ع) و بسته‌های کودکانه است.

عزیزی تصریح کرد: به طور میانگین در هر برنامه 500 نفر از روزه‌داران ماه مبارک رمضان بهره‌مند می‌شوند و در هر برنامه حداقل 50 نفر و حداکثر هزار نفر حاضر هستند.

وی با بیان اینکه برگزاری این ویژه برنامه‌‌ها که در ماه مبارک رمضان کلید خورد تداوم دارد، تأکید کرد: در صورتی‌که امکانات لازم فراهم شود ویژه برنامه در شعاع خورشید در طول سال، به ویژه ایام مناسبت‌های ملی و مذهبی مانند دهه اول محرم، دهه آخر صفر(دهه شفاعت)، دهه مهدویت، دهه کرامت، دهه امامت و ولایت، ایام نوروز، روزهای 14 و 15 خرداد، 9 دی، دهه مبارک فجر و غیره برگزار می‌شود.

مسئول امور مساجد و مراکز وابسته به آستان قدس رضوی گفت: در آینده‌ای نزدیک برنامه‌های پاسخگویی به سؤالات شرعی، مشاوره دینی و دیگر خدمات فرهنگی و مذهبی در دو گروه مجزای برادران و خواهران برگزار می‌شود.

عزیزی بیان کرد: مراسم افتتاحیه ویژه برنامه در شعاع خورشید در روز اول ماه مبارک رمضان با حضور و بدرقه حجت‌‌الاسلام رئیسی در تالار اماکن متبرکه حرم مطهر رضوی برگزار شد و مراسم اختتامیه این طرح و استقبال از فعالان آن هم پس از پایان ماه مبارک رمضان با حضور تولیت آستان قدس رضوی برگزار می‌شود که زمان و مکان آن متعاقباً اعلام خواهد شد.

انتهای پیام/