شناسهٔ خبر: 13551941 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

سبحانی‌نیا تأكيد كرد:

ضرورت برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی در نمايشگاه قرآن مشهد

گروه فعاليت‌هاي قرآني: رئیس ستاد اقامه نماز استان خراسان رضوی با بیان اینکه جدیدترین کتاب‌ها و نرم‌افزارهای تولیدی در این نمایشگاه ارائه شده است، گفت: باید کرسی‌های آزاداندیشی که از مطالبات مقام معظم رهبری به شمار می‌رود را نيز در این نمایشگاه برگزار کنیم.

صاحب‌خبر -
حجت‌الاسلام امرالله سبحانی‌نیا، رئیس ستاد اقامه نماز استان خراسان رضوی، در حاشیه بازدید از غرفه ایکنا در نمایشگاه قرآن مشهد در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) از خراسان رضوی، با بیان اینکه یازدهمین نمایشگاه قرآن و عترت مشهد، با وجود نقاط قوت خوبی که دارد، می‌تواند بهتر از این نیز باشد، اظهار کرد: خوشبختانه بعضی از سازمان‌ها در نمایشگاه قرآن امسال هم‌افزایی خوبی دارند و با موازی‌کاری کمتری، خدمات مختلفی مثل مشاوره دینی و پاسخ به سؤالات را ارائه می‌دهند.
وی از برپایی یک نمازخانه خوب در این نمایشگاه به عنوان یک نقطه قوت یاد و اظهار کرد: گرچه در دوره‌های قبلی این نمایشگاه هم شاهد برپایی نمازخانه بودیم ولی امسال این نمازخانه نماد یک مسجد زیبا است که می‌تواند الگوی خوبی باشد.
وی بر ضرورت جذابیت و زیبایی مساجد و نمازخانه‌ها برای جذب جوانان و نمازگزاران تأکید کرد و ادامه داد: علاوه بر زیبایی یک مسجد، نظافت و بهداشت و مکبرها و مؤذن‌های جوان و خوب از ویژگی‌هایی است که نقش مؤثری در جذابیت یک مسجد یا نمازخانه دارد.
وی، سازماندهی بهتر غرفه‌ها و ارائه کتاب و نرم‌افزارهای جدید قرآنی و عبادی را از دیگر نقاط قوت یازدهمین نمایشگاه قرآن و عترت مشهد عنوان کرد و در ادامه، اطلاع‌رسانی ضعيف برای خانواده‌ها را از جمله نقاط ضعف نمایشگاه دانست و ابراز کرد: باید اطلاع‌رسانی صدا‌و‌سیما، مطبوعات، رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی از این نمایشگاه پررنگ‌تر باشد.
حجت‌الاسلام سبحانی‌نیا درباره زمان برگزاری یازدهمین نمایشگاه قرآن و عترت مشهد نیز گفت: بهتر است این نمایشگاه بعد از پایان امتحانات دانشجویان برگزار می‌شد، چراکه هدف اصلی از این نمایشگاه، آشنایی نسل جوان با توانمندی‌ها و ظرفیت‌های دینی و قرآنی است.
وی با بیان اینکه مسجد، رمضان و قرآن مخصوص قشر خاصی نیست، عنوان کرد: متأسفانه حضور شخصیت‌های محبوب نسل جوان در این نمایشگاه کمتر است؛ شخصیت‌های علمی، دانشگاهی، حوزوی و حتی هنری و ورزشی باید حضور پررنگ‌تری در این نمایشگاه داشته باشند تا احساس نشود این نوع فعالیت‌ها مخصوص قشر خاصی است.
رئیس ستاد اقامه نماز استان خراسان رضوی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص احساس تکلیف همگانی به نماز، اظهار کرد: پس از گذشت سال‌ها از این نمایشگاه، هنوز نتوانسته‌ایم به خوبی پاسخگوی نیازهای جامعه باشیم.
حجت‌الاسلام سبحانی‌نیا با بیان اینکه جدیدترین کتاب‌ها و نرم‌افزارهای تولیدی در این نمایشگاه ارائه شده است، گفت: باید کرسی‌های آزاداندیشی که از مطالبات مقام معظم رهبری به شمار می‌رود را نيز در این نمایشگاه برگزار کنیم.
وی ادامه داد: اگر روزی به نقطه‌ای رسیدیم که برپایی غرفه‌های نمایشگاه یک کار حاشیه‌ای شد و توانستیم کرسی‌های آزاداندیشی و نشست‌های علمی را در نمایشگاه قرآن برگزار کنیم، تازه آن موقع به سمت هدف و جهت اصلی حرکت کرده‌ایم.