به گزارش قدس آنلاین از یزد ، محمدرضا زارع در این خصوص اظهار داشت : این مهم با هدف ارتقاء آگاهی های عمومی و حقوقی و ارائه خدمات به مردم شریف استان و به مناسبت هفته قوه قضاییه انجام می گیرد .
وی افزود: این مشاوره ها در ساعات اداری ایام هفته قوه قضاییه و در هفت مرکز در شهر یزد برگزار خواهد شد و در کلیه شهرستان های استان نیز در روز جمعه چهارم تیر ماه یک ساعت قبل از شروع خطبه های نماز جمعه در مصلی های برگزاری این آیین سیاسی و عبادی ، مشاوره رایگان حقوقی ارائه خواهد شد.
زارع تصریح کرد: بلوار دانشجو،جنب پارک شادی،انتهای کوچه تعاون، سازمان بسیج حقوقدانان استان یزد و خیابان فرخی، طبقه اول دادگستری شهرستان یزد،دفتر حمایت حقوقی و قضایی از ایثارگران از جمله این مراکز ارائه مشاوره اند.
وی ازارائه مشاوره رایگان در این ایام در کلیه دفاتر اسناد رسمی در زمینه امور ثبتی خبر داد و خاطرنشان ساخت : در میدان شهدای محراب،ابتدای بلواردانشجو،کوچه نیلوفر، ساختمان فدک،کانون شهید بهشتی و خیابان فرخی، طبقه سوم دادگستری شهرستان یزد، کانون شهید قدوسی نیز مشاوره رایگان انجام می گیرد.
زارع افزود : واحد ارشاد و معاضدت قضایی دادگستری استان یزد واقع در خیابان فرخی، روبروی دادگستری شهرستان یزد در طول سال مشاوره رایگان به مراجعان ارئه می دهد و در این ایام نیز این رسالت را به صورت ویژه انجام خواهد داشت.