شناسهٔ خبر: 13541603 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

رئیس شورای حل اختلاف خراسان شمالی:

47 درصد پرونده‌های شورای حل اختلاف خراسان شمالی به سازش رسید

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری  فارس از بجنورد، حجت‌الاسلام حسن امانی بعدازظهر امروز به خبرنگاران اظهار کرد: طی یک سال گذشته 37 هزار پرونده وارد شعب شوراهای حل اختلاف استان شده است.

وی بیان داشت: از مجموع پرونده‌های وارده به این شورا حدود 47 درصد به صلح و سازش اصحاب پرونده رسیده است.

رئیس شورای حل اختلاف خراسان شمالی گفت: این شورای در سال 94 به لحاظ صلح و سازش رتبه 6 را در بین استان‌ها کسب کرده است.

وی افزایش صلاحیت‌های شوراهای حل اختلاف را در رسیدگی به پرونده‌های وارده به شورا تا سقف 200 میلیون ریال را برشمرد و تصریح کرد: این ارتقای صلاحیت در رسیدگی به پرونده‌ها باعث افزایش شمار ورودی‌ها به شوراها خواهد شد.

امانی  صلاحیت رسیدگی به پرونده‌های جهیزیه و مهریه را در شورا برشمرد و گفت: رسیدگی به موارد مطالبه طلب و چک نیز تا سقف یادشده در صلاحیت شوراها قرارگرفته است.

وی با اشاره به اینکه  صلح و سازش در پرونده‌های وارده به شورای حل اختلاف از رویکردها است گفت: شعب خانواده شورای حل اختلاف در سال گذشته 144 پرونده و امسال 80 پرونده اختلافات خانوادگی را به صلح و سازش رسانده است.

رئیس شورای حل اختلاف خراسان شمالی همچنین بر گسترش فرهنگ صلح و سازش در جامعه هم تاکید کرد.

انتهای پیام/63002/ج20/

برچسب‌ها: