شناسهٔ خبر: 13538298 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

مدیرکل ارشاد خراسان رضوی خبر داد

حضور تولیت آستان قدس رضوی در مراسم اختتامیه نمایشگاه یازدهم قرآن مشهد

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، سید سعید سرابی ظهر امروز در حاشیه برگزاری یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد در جمع خبرنگاران به نقاط قوت این نمایشگاه اشاره و اظهار کرد: فضاسازی و نماهای بصری برخی از سازمان‌ها همچون حوزه علمیه، آستان قدس رضوی و سایر ارگان‌ها در غرفه‌های نمایشگاه امسال نسبت به سال گذشته بهتر شده است.

وی ارزیابی از یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد را توسط کمیته‌ای ویژه دانست و یادآور شد: کمیته‌ای دیگر به‌صورت هم‌زمان نمایشگاه قرآن و عترت امسال را موردبررسی قرار می‌دهد تا خروجی آن را برای برگزاری بهتر نمایشگاه قرآن و عترت مشهد در سال آینده و هم‌زمان با سال 2017 ارائه کند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی با تأکید بر اینکه تلاش می‌شود برنامه‌های عملیاتی مشهد 2017 تا پایان تابستان امسال رسانه‌ای گردد اضافه کرد: خوشبختانه دستگاه‌های مختلف همچون شهرداری مشهد، آستان قدس رضوی و سایر ترجمان‌ها پشتیبانی خوبی از این نمایشگاه انجام دادند به‌طوری‌که امسال شهرداری تبلیغات گسترده شهری مناسبی را برای برگزاری یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد انجام داد.

سرابی از حضور تولیت آستان قدس رضوی در مراسم اختتامیه یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد برای نخستین بار در تاریخ برگزاری این نمایشگاه و به‌عنوان مهمان ویژه این مراسم خبر داد و گفت: قرار است مدیرکل تبلیغ و ترویج معاون قرآنی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در روزهای آینده بازدیدی از این نمایشگاه انجام دهند.

انتهای پیام/3268/ذ20