شناسهٔ خبر: 13499330 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

برگزاری مسابقات قرآنی با رویکرد تفسیری در نمایشگاه قرآن مشهد

گروه اندیشه: کارشناس فرهنگی ـ تربیتی حوزه علمیه خراسان از برگزاری مسابقات قرآنی در غرفه مسابقات خبر داد و گفت: هر شب این مسابقات در دو مرحله و در موضوعات مختلف قرآنی و با رویکرد تفسیری در نمایشگاه قرآن مشهد برگزار می‌شود.

صاحب‌خبر -

حجت‌الاسلام محمدعلی قاسمی، کارشناس فرهنگی ـ تربیتی حوزه علمیه خراسان درگفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، از برگزاری مسابقات قرآنی در غرفه مسابقات خبر داد و گفت: غرفه مسابقات قرآنی هر شب پنج سوال در موضوعات مختلف قرآنی که مرتبط با ماه مبارک رمضان بوده و رویکرد تفسیری دارد را برای متسابقان درنظر گرفته است.
حجت‌الاسلام قاسمی موضوعات روزه، شب‌‌‌قدر، قرائت قرآن و قرآن را به عنوان برخی از مواد مسابقه این غرفه در یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت برشمرد و افزود: دو مرحله مسابقه برای متسابقان برگزار می‌شود که یک مرحله بعد از نماز مغرب‌ و‌ عشاء و مرحله بعد در ساعات انتهایی و نیم ساعت قبل از پایان نمایشگاه اجرا می‌شود.
وی با اشاره به اهدای جوایز به هفت نفر در پایان هر شب، گفت: مخاطبانی که به این غرفه مراجعه می‌کنند،از 13 سال به بالا هستند و با توجه به اینکه سوالات از متن قرآن است نیازی به مراجعه به تفاسیر تخصصی ندارد، سعی براین شده است که آشنایی بیشتری با قرآن و ترجمه آن برای علاقه‌مندان ایجاد کنیم.
حجت‌الاسلام قاسمی تصریح کرد: اگر مراجعه‌کنندگان سؤال و شبهه‌ای داشتند، به غرفه‌های مشاوره و تخصصی حوزه علمیه مستقر در نمایشگاه ارجاع داده می‌شوند تا پاسخشان را به طور کامل دریافت کنند.
وی بیان کرد: علاقه‌مندان می‌توانندجهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 05132008146 مرکزقرآنی حوزه علمیه خراسان تماس حاصل کنند.
یادآور می‌شود، حوزه علمیه خراسان در 60 غرفه، در فضایی بالغ بر 800 متر مربع و با ارائه خدمات مختلف مشاوره‌ای، نرم‌افزاری، آموزشی و پژوهشی، برگزاری مسابقات قرآنی، بخش‌های ویژه تفسیری، برگزاری نشست‌هایی با موضوعات روز اجتماعی و ارائه برنامه‌های ویژه کودکان و نوجوانان، حضوری فعالی در سالن فردوسی نمایشگاه قرآن و عترت مشهد دارد.