شناسهٔ خبر: 13469596 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه هدف‌واقتصاد | لینک خبر

اجراي طرح ملي هماي رحمت در حمايت از نيازمندان

صاحب‌خبر -

اردبيل –خبرنگار هدف و اقتصاد - مديرعامل جمعيت هلال احمر استان اردبيل از اجراي طرح ملي هماي رحمت در استان خبر داد. بهرام غيبي در مراسم آغازين طرح‌هاي اوقات فراغت و ايام ماه مبارک رمضان در اردبيل اظهار کرد: در بحث اوقات فراغت جوانان به عنوان يکي از دستگاه‌هاي موفق در سال‌هاي گذشته سعي‌مان بر اين بوده تا به باروري فضايل اخلاقي، تربيت صحيح و شايسته همراه با ارتقاي توانمندي‌هاي مهارتي جوانان و اعضاي هلال احمر برنامه‌ريزي‌هاي دقيق و منسجمي را انجام دهيم. وي با بيان اينکه ما در چهار شاخه در ايام تابستان و تقارن آن با ماه مبارک رمضان فعاليت‌هايمان را تدارک ديديم، افزود: يکي از اين برنامه‌ها توسعه فعاليت‌هاي آموزشي و مهارتي با اولويت امداد و نجات، پيشگيري از اعتياد و همچنين توانمندسازي جوانان ونوجوانان است. مديرعامل جمعيت هلال احمر استان اردبيل از اجراي طرح ملي هماي رحمت در استان اردبيل با هدف رفع نياز نيازمندان خبر داد.

غيبي برنامه‌هاي فرهنگي و اجتماعي جمعيت هلال احمر را يادآور شد و افزود: در اين حوزه شاهد اعزام جوانان و داوطلبان به اردوهاي داخلي و خارج از استان، مکان‌هاي زيارتي و همچنين اجراي مسابقات متنوع ورزشي در قالب رفاقت مهر خواهيم بود.

وي سومين رويکرد برنامه‌هاي هلال احمر را در قالب اهداف بشردوستانه و عامل‌المنفعه توصيف کرد و گفت: نيت اصلي در اين برنامه کمک به همنوع و دستگيري از محرومان است که ما در قالب کارگاه نيکوکاري که اقدام به راه‌اندازي آن کرديم در مناطق محروم و روستايي خدماتي را به هموطنان ارائه مي‌کنيم و در کنار آن شاهد اهداي خون و ترويج فرهنگ اهداي اعضا براي دستگيري از بيماران و نيازمندان هستيم.

مديرعامل جمعيت هلال احمر استان اردبيل برنامه‌هاي مناسبتي و مذهبي را نيز چهارمين رويکرد جمعيت هلال احمر بيان کرد و گفت: آموزش قرآن، احکام، برگزاري اردوهاي زيارتي و حضور در بقاع امامزاده‌ها به همراه برپايي سفره‌هاي مهرباني به همت داوطلبان جمعيت هلال احمر در اين راستا انجام مي‌شود.

غيبي ادامه داد: ما حلقه اتصال توان توانمندان به نياز نيازمندان هستيم که در اين راستا طرح ملي هماي رحمت را در دستگيري از نيازمندان اجرا مي‌کنيم به طوري که در اين طرح بسته‌هاي حمايتي تحويل خانواده‌ها و افراد نيازمند خواهد شد.

وي عنوان کرد: البته در اين زمينه از توان خيرين،داوطلبان و جوانان هلال احمر استفاده خواهيم کرد و اميدواريم از فيوضات ماه مبارک رمضان نيز در قالب اجراي اين طرح‌ها بهره‌مند شويم.