شناسهٔ خبر: 13465347 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: تراز | لینک خبر

چهره برتر نخستین تمرین پیش فصل"استقلال"

تراز: سرمربی جدید و جوان استقلال تهران چهره برتر نخستین تمرین پیش فصل این تیم بود.

صاحب‌خبر -

به گزارش تراز ،علیرضا منصوریان پس از هشت سال نه به عنوان بازیکن، بلکه به عنوان سرمربی به تمرین استقلال تهران بازگشت و 30 دقیقه پیش از آغاز آن خود را به کمپ مرحوم ناصر حجازی رساند تا آماده تمرین شاگردانش شود.
هواداران استقلال که انتخاب منصوریان به عنوان سرمربی استقلال را بمب خبری خود در نقل و انتقالات می‌دادند همانند هشت سال قبل که او از جمع‌شان رفت و 120 هزار نفری در بازی خداحافظی او حضور داشتند، در تمرین دیروز هم برای او سنگ تمام گذاشتند و با استقبال 2 هزار نفری نشان دادند از حالا پشت تیم و مربی جوان‌شان هستند و می‌خواهند همراه او پس از چهار فصل دوباره قهرمانی در لیگ برتر را تجربه کنند.
حضور منصوریان موجب شده بود علاوه بر تماشاگران، اصحاب رسانه زیادی هم برای حضور در تمرین استقلال به کمپ تمرینی مرحوم حجازی بروند.