شناسهٔ خبر: 13453175 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

ادامه تمرینات بدنسازی پرسپولیس زیر نظر برانکو

تیم فوتبال پرسپولیس هفتمین جلسه تمرین آماده سازی خود را زیر نظر برانکو ایوانکوویچ برگزار کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر، سرخ‌پوشان پایتخت هفتمین جلسه تمرینی فصل جدید خود را پیش از ظهر امروز در ورزشگاه شهیدکاظمی آغاز کردند. این تمرین در حالی انجام شد که سرپرست باشگاه پرسپولیس برای بازدید از مجموعه و همچنین دیدار با اعضای تیم در محل تمرین حضور پیدا کرده بود.

الکساندر لوبانوف، ساسان انصاری، فرشاد احمدزاده، احمد نوراللهی، احسان علوان‌زاده، محسن مسلمان، شهاب زاهدی، محمد رحمتی، علی علیپور، محسن ربیع‌خواه، محمد انصاری و یک بازیکن تستی از حاضران در این تمرین بودند. محمد انصاری دقایقی از تمرین را همراه اعضای تیم پشت سر گذاشت و پس از آن برنامه‌های اختصاصی خود را دنبال کرد.

تمرین نوبت صبح امروز پنجشنبه بیشتر به برنامه‌های بدنسازی اختصاص داشت و بازیکنان پس از آنکه حدود ۴۵ دقیقه در زمین تمرین حاضر بودند، راهی سالن بدنسازی شدند تا ادامه تمرینات را در آنجا پیگیری کنند.

 سرخ‌پوشان نوبت دوم تمرین امروز را بعدازظهر در همین ورزشگاه دنبال می‌کنند.