لوسيانو ادينيو در فصل 94-93 با به ثمر رساندن 20 گل در 30 بازي براي تراکتورسازي موفق شد عنوان آقاي گلي ليگ برتر را کسب کند اما پس از آن با وجود پيشنهاداتي که براي تمديد قرارداد داشت تصميم گرفت به السيليه قطر برود و فوتبال خود را خارج از ايران دنبال کند.
اما اين مهاجم برزيلي در ليگ ستارگان قطر نتوانست نمايش خود در ليگ برتر ايران را تکرار کند و به همين دليل به همکارياش با اين تيم پايان داد تا شايعه بازگشت دوبارهاش به ايران مطرح شود.
ادينيو در هفتههاي اخير پيشنهاداتي از تيمهاي ايراني داشت و تراکتورسازي نيز به شدت دنبال بازگشت او بود که امشب اين اتفاق افتاد و مهاجم محبوب تبريزيها پس از توافق با سردار آجرلو با عقد قراردادي يکساله به تراکتورسازي پيوست.
تراکتورسازي شب گذشته موفق شد محمد ابراهيمي مهاجم گلزن فصل گذشته گسترش فولاد را پس از دو فصل دوباره به تيم خود بازگرداند و حالا با جذب ادينيو انتظار ميرود خط حمله تيم امير قلعهنويي در ليگ شانزدهم مهار نشدني باشد.
∎