شناسهٔ خبر: 13397360 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه شهروند | لینک خبر

اغتشاش‌ها در فرانسه پایان نمی‌پذیرد

بازگشت رویایی شواینی

صاحب‌خبر -

شهروند|‌ پیش‌بینی پیروزی آلمان مقابل اوکراین کار دشواری نبود اما این‌که باستین شواین اشتایگر بازگشتی باشکوه به میادین فوتبال داشته باشد، ‌اتفاقی بود که نمی‌شود به سادگی از کنارش گذشت؛ آن هم در شروع رویایی شاگردان یوآخیم لو در یورو 2016.
بازگشت رویایی شواینی
وقتی شواینی در تابستان گذشته از بایرن به منچستریونایتد رفت، انتظار می‌رفت به ژنرال خط میانی شیاطین سرخ تبدیل شود اما آسیب‌دیدگی و ناآمادگی، یکی از بدترین فصل‌های دوران حرفه‌ای او را رقم زد. به‌طوری که بسیاری اعتقاد داشتند او نباید در فهرست نهایی آلمان قرار بگیرد. سرمربی ژرمن‌ها اما مقابل فشارها ایستاد و اشتایگر را همراه تیمش به فرانسه برد. او هم جواب اعتماد سرمربی‌اش را خیلی خوب داد؛ شواینی تنها دو دقیقه زمان لازم داشت تا ثابت کند تصمیم لو اشتباه نبوده است. در دقیقه 90 دیدار آلمان و اوکراین بود که شواین‌اشتایگر به جای ماریو گوتزه به زمین رفت و در دقیقه 92، با چهره‌ای خندان و سرشار از شادی گل دوم تیمش را که خودش به ثمر رساند، جشن گرفت.
اتفاقات حاشیه‌ای
با وجود این‌که کرواسی با نتیجه یک بر صفر ترکیه را شکست داد و لهستان نیز با همین نتیجه از سد ایرلند شمالی گذشت اما همه توجه‌ها در روز یکشنبه به دیدار آلمان و اوکراین جلب شده بود. حاشیه‌های متعدد مسابقات یورو 2016 به این بازی حساس هم کشیده شد؛ بیش از 50 هولیگان آلمانی در نزدیکی یک ایستگاه قطار به هواداران اوکراین حمله برده و صندلی‌های کافه‌های نزدیک خود را نیز به سمت آنها پرتاب کردند. به نظر می‌رسد این 50نفر از طرفداران حزب راستگرای افراطی آلمان هستند که با سوءاستفاده از موقعیت برگزاری تورنمنت بزرگ جام ملت‌ها برای پیاده کردن اهداف خود به فرانسه سفر کرده‌اند. در این میان گزارشگر شبکه تلویزیونی «اشپورت وان» نیز هدف این حملات قرار گرفت و ضرباتی هم به دنده‌هایش وارد شد. شاهدان عینی گفته‌اند که پلیس فرانسه برای متفرق‌کردن اغتشاش‌گران خیلی دیر وارد عمل شد.
توقف آلمان‌ها
اتفاقات اخیر سبب شده تا پلیس فرانسه برای جلوگیری از مسائل بعدی تلاش کند. روز گذشته 3 مینی‌بوس حامل تماشاگران آلمانی که به سمت شهر لیل در حرکت بودند، بعد از بازرسی متوقف شدند و معلوم شد 18نفر از هولیگان‌های بدسابقه در ساک خود ماسک‌هایی حمل می‌کردند تا به صورت ناشناس ناآرامی‌هایی را به وجود آورند. همچنین پلیس فدرال آلمان که در مرزهای فرانسه ماموریت ویژه‌ای را به مناسب جام ملت‌های اروپا برعهده دارد و طی دو روز گذشته در مرزهای بلژیک، فرانسه و لوکزامبورگ مستقر شده‌اند.

 

∎​