شناسهٔ خبر: 13366721 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: هدانا | لینک خبر

سرمربی لهستان:برای دیدار با ایرلند شمالی آماده ایم

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا از تارنمای خبری 'واول'، تیم ملی فوتبال لهستان که در یورو 2008 و 2012 در مرحله گروهی حذف شد و نتوانست به مراحل حذفی رقابت ها راه یابد، مصمم است تا در یورو 2016 از تکرار سرنوشت قبلی خود جلوگیری کند.
هر چند ایرلند شمالی ضعیف ترین تیم در گروه 'سی ' در کنار آلمان و اوکراین است، ولی ناوالکا نمی تواند ارتش سبز و سفید را دست کم بگیرد و برای کسب پیروزی باید بهترین نمایش خود را داشته باشند.
آدام ناوالکا سرمربی تیم ملی فوتبال لهستان انتظار بازی سختی را در برابر رقیب قدرتمند خود دارد. ولی به بازیکنانش و توانایی های آنها ایمان دارد.
وی در آستانه دیدار امشب ضمن تاکید بر اعتماد به توانمندی بازیکنانش گفت:‌‌ تیم لهستان واقعا خیلی خوب پیشرفت کرده است و امیدهای زیادی در فرانسه داریم. من به تیم خودم ایمان دارم و نشان دادیم که می توانیم در مسابقات سخت به خوبی بازی کنیم.
هر چند ناوالکا می داند که این فوتبال است و همه چیز می تواند در آن اتفاق بیفتد.
وی افزود:‌ تنها چیزی که می توانم درمورد آن به مردم اطمینان بدهم این است که لهستان 100 درصد آماده حضور در این مسابقه است.
ناوالکا خاطرنشان کرد که زبیگنیو بونیک، رئیس فدراسیون فوتبال لهستان به بازیکنان گفته است که فشار زیادی روی خودشان نیاورند.
سپس سرمربی تیم لهستان به شوخی گفت:‌ به همین علت در دو مسابقه اخیر دوستانه که با شکست از هلند و تساوی بدون گل برابر لیتوانی همراه شد،خودمان تصمیم گرفتیم که پیروز نشویم.
وی در پایان تاکید کر: لهستان در دیدار امشب به عنوان یکی از مدعیان قهرمانی به میدان می رود و انتظارمی رود که سه امتیاز این بازی را کسب کند.
تیم فوتبال لهستان امروز ( یکشنبه) ساعت 20:30 به وقت تهران به مصاف ایرلند شمالی می رود.
ورزشی**1210** 1701

برچسب‌ها: