علی اسدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، ذرات معلق کوچکتر از 2/5 میکرون در هوا را آلاینده مسئول خواند و افزود: ریزگردهای معلق در آسمان زنجان از سمت عراق وارد منطقه شده و این میهمان ناخوانده، فردا /پنجشنبه/ نیز در استان حاکم خواهد بود.
وی با بیان اینکه ریزگردها از دوشنبه هفته جاری هوای استان زنجان را تحت تاثیر قرار داده است، از تمام افراد به ویژه سالمندان، کودکان و بیماران قلبی و ریوی خواست تا زمانیکه وضعیت هوا به شرایط سالم نرسیده است، فعالیت های خود را در فضای آزاد کاهش دهند.
شاخص هوا از صفر تا 50 خوب، 50 تا 100 سالم، 100 تا 150 ناسالم برای گروه های حساس، 150 تا 200 ناسالم برای تمام افراد، 200 تا 300 خیلی ناسالم و 300 به بالا در حد خطرناک است.
597/6085
وضعیت هوای زنجان برای تمام گروه ها ناسالم است
زنجان - ایرنا - رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان زنجان گفت: در زمان حاضر شاخص کیفیت هوا در زنجان 155 و وضعیت برای تمام گروه ها ناسالم است.
صاحبخبر -