وی در ادامه این پیش بینی آسوشیتدپرس را مبتنی بر محاسبه تعداد سوپر دلیگیت های آمریکایی که به دلیگیت ها و یا حامیان غیر متعهد حزبی موسوم هستند دانست و گفت تازمانی که این سوپر دلیگیت ها در کنوانسیون حزب رای خود را اعلام نکرده اند حمایت آن ها رسمیت و اعتباری نخواهد داشت.
بریگز یاد آور شد که کلینتون و ستاد او با اتکا به حمایت 400 سوپر دلیگیت که از 10 ماه پیش از او حمایت کرده اند مدعی پیروزی و کسب نامزدی حزب شده است که این معادله بروشنی ممکن است در کنواسیون حزب که قرار است روز 25 ژوئیه برگزار شود تغییر کند.
سخنگوی سندرز در نهایت گفت که ستاد انتخاباتی او در این فاصله همه تلاش خود را خواهد کرد تا سوپر دلیگیت های آمریکایی را متقاعد کند که او نیرومندترین نامزدی است که می تواند درمقابل دونالد ترامپ دوام بیاورد و افزود که باید به رای دهندگان آمریکایی این فرصت داده شود تا نظر خود را در این رابطه به گوش برسانند و نباید در چنین مقطعی آن ها را از تصمیم گیری محروم کرد.
طبق ارقام منتشر شده درحالی که کلینتون با احتساب 571سوپردلیگیت به 2383 دلیگیت(نمایندگی) لازم برای احراز نامزدی حزب دموکرات دست پیدا کرده سندرز تاکنون فقط توانسته است 1569 دلیگیت و از جمله 48 سوپر دلیگیت را بخود اختصاص دهد.
این درحالی است که هنوز تکلیف 813 دلیگیت دیگر در این انتخابات روشن نشده است که سندرز حتی با بدست آوردن همه آن ها قادر به کسب تعداد لازم دلیگیت ها برای پیروزی در این رقابت نخواهد بود.
بنا بر این تنها امید برنی سندرز همانطور که بار ها گفته است کشاندن مجادلات به کنواسیون حزب دموکرات در ماه آینده است تا درصورت تجدید نظر سوپر دلیگیت های آمریکایی بتواند این معادله ریاضی در شمارش دلیگیت ها را به نفع خود تغییر دهد.
اروپام-4-541**1856