شناسهٔ خبر: 13029837 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: تقریب | لینک خبر

وزارت دفاع عراق:

ارتش به ورودی های شهر فلوجه رسید

وزارت دفاع عراق اعلام کرد: نیروهای این کشور به ورودی های شهر فلوجه رسیده و پیروزی های قابل توجهی در نبرد با تروریست های تکفیری صهیونیستی کسب کرده اند.

صاحب‌خبر -
ارتش به ورودی های شهر فلوجه رسید
به گزارش خبرگزاری تقریب(تنا) به نقل از خبرگزاری شینهووا ، وزارت دفاع عراق با انتشار بیانیه ای ای افزود: نیروهای عراقی نزدیک دروازه های شهر فلوجه در غرب بغداد رسیده اند.

در این بیانیه آمده است نیروهای مشترک عراقی توانستند در مرحله نخست عملیات به اهداف مد نظر دست یابند ، پیروزی های بسیاری کسب کنند و به دروازه های شهر فلوجه برسند.

بر اساس این بیانیه ، نیروهای بسیج مردمی و عشایر سنی نیز در کنار نیروهای امنیتی عراق در حال مبارزه با تروریست ها هستند و نیروی هوایی ارتش عراق و ائتلاف بین المللی نیز از آنان ( نیروهای عراقی ) پشتیبانی می کنند.

در این بیانیه آمده است مرحله بعدی عملیات یورش به شهر فلوجه و آزاد سازی این شهر و ساکنان آن از چنگال عناصر تروریستی داعش است.

وزارت دفاع عراق در این بیانیه خاطرنشان کرد نیروهای عراقی تاکنون چندین منطقه را از لوث وجود تروریست ها پاکسازی کردن و شمار زیادی از آنان را کشتند و به مقادیر زیادی سلاح و مهمات به جا مانده از تروریست ها دست یافتند.

در این بیانیه آمده است در عملیات نیروهای عراقی تاکنون شماری از سرکرده های معروف تروریست ها به هلاکت رسیده اند و چندین تونل زیر زمینی که تروریست ها از آن برای تردد و حملات خونبار استفاده می کردند کشف شد.