شناسهٔ خبر: 12973953 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

کارشناس نظامی سوریه در گفت‌وگو با فارس:

آمریکا با جستجوی راه حل سیاسی قصد نجات گروه‌های تروریستی را دارد

صاحب‌خبر -

«الیاس ابراهیم»، سرهنگ بازنشسته ارتش سوریه و کارشناس نظامی و سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در دمشق با تاکید بر اینکه مواضع آمریکا در خصوص سوریه هرگز قابل اعتماد نیست، گفت: سیاست‌های ائتلاف بین المللی ضد داعش در سوریه همواره بر پایه دروغ و در راستای منافع آمریکا بوده است.

ابراهیم افزود: آمریکا می‌گوید سفر ژنرال جوزف وُتل فرمانده نیروهای آمریکایی در خاورمیانه به شمال سوریه و ملاقات او با  مبارزان کرد (نیروهای دموکراتیک سوریه) در راستای هماهنگی برای عملیات نظامی بزرگ آزاد سازی رقه از چنگ داعش صورت گرفته است.

وی تاکید کرد: اگر آمریکا به واقع قصد آزادسازی رقه و کمک به کردها برای بیرون راندن داعش از این منطقه را داشته باشد می‌تواند با یک اشاره داعش را به خروج از رقه فرمان بدهد بدون اینکه به عملیاتی نظامی نیازی باشد.

کارشناس سوری با بیان اینکه آمریکا کردهای سوریه را با امیدواری به دریافت کمک ازسوی ائتلاف بین المللی فریب داده است، گفت: این اقدام برای به تعویق افتادن حمله نیروهای مبارز کرد به رقه صورت گرفته آن هم در شرایطی که این نیروها به دروازه‌های رقه نزدیک شده‌اند .

ابراهیم با اشاره به اینکه آمریکا همین فریبکاری را در عراق بکار گرفت، گفت: آمریکا بارها به بهانه‌های متعدد عملیات نیروهای مشترک عراقی برای آزادسازی فلوجه را به تعویق انداخته بود تا بالاخره فرماندهی عراق این عملیات را به تازگی کلید زد.

وی درباره دلیل مخالفت آمریکا برای هماهنگی نظامی با روسیه در مبارزه با داعش در سوریه گفت: ائتلاف بین المللی هیچ ضربه جدی به تروریست‌ها وارد نمی‌کند و تنها زیرساخت‌های نظام سوریه را هدف می‌گیرد، اما در صورتی که بخواهد با روسیه هماهنگ باشد باید حملات را مشخص و به آن پایبند باشد که آمریکا چنین نخواهد کرد.

کارشناس سوری تاکید کرد: آمریکا با اصرار برای یافتن راه حل سیاسی برای بحران سوریه به دنبال پرهیز از هرگونه هماهنگی میدانی است، چون می‌داند که ابزارهای آن طبل تو خالی هستند که نمی‌توانند دستاوردی واقعی در میدان نبرد داشته باشند و تنها  محافل بین المللی را وسیله‌ای برای حمایت از این گروه‌های تروریستی گرفته است.

وی افزود: از همین روست که شورای امنیت با درج نام دو گروهک تروریستی جیش الاسلام و احرار الشام در فهرست گروه‌های تروریستی مخالفت کرده است با وجود اینکه این گروهک‌ها از هیچ جنایتی علیه ملت سوریه فروگذاری نکرده‌اند.

انتهای پیام

برچسب‌ها: