شناسهٔ خبر: 12947461 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: نسیم | لینک خبر

آزادی چندین منطقه "فلوجه" توسط نیروهای عراقی

نیروهای امنیتی عراقی چندین منطقه در "فلوجه" واقع در استان "الانبار" را از چنگال تروریست‌های داعشی آزاد کردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش «نسیم آنلاین»، تسنیم نوشت: نیروهای امنیتی عراق که صبح امروز عملیات آزادسازی فلوجه در استان الانبار را از چنگال تروریستهای داعشی آغاز کرده اند، موفق شدند چندین منطقه را به کنترل خود در بیاورند.

بر اساس این گزارش، نیروهای امنیتی عراق منطقه اللیفیه در کرمه الفلوجه، منطقه حراریات فلوجه را به کنترل خود در آوردند.

نیروهای امنیتی عراق همچنین منطقه الشهابی اول را به کنترل خود در آوردند و هم اکنون در حال پیشروی به سمت منطقه الشهابی دوم در شرق فلوجه هستند.

«حیدر العبادی» نخست‌وزیر و فرمانده کل نیروهای مسلح عراق، بامداد امروز طی سخنانی، آغاز عملیات آزادسازی شهر فلوجه در استان الانبار از اشغال گروه تروریستی داعش را اعلام کرد.

وی با بیان اینکه پرچم عراق بر فراز فلوجه برافراشته خواهد شد، افزود: فلوجه همچون صدها روستا، شهر و شهرک به اهالی آن بازخواهد گشت و از ظلم، ستم و خیانت داعش آزاد خواهد شد.

نیروهای امنیتی و گروه‌های الحشد الشعبی ظرف چند روز گذشته با استقرار در نزدیکی شهر فلوجه در استان الانبار برای حمله و پاکسازی این شهر از تروریست‌های داعش آماده شده اند.