در ایران حدود ۲۵ روز تعطیلی رسمی در تقویم گنجانده شده و از آنجایی که بیشتر این تعطیلی ها مربوط به مناسبت های مذهبی می باشد و در تاریخ قمری گنجانده شده بنابراین هر ساله بخش زیادی از این تعطیلی ها با روز های جمعه مقارن می شود.به فرض که هیچ کدام از این تعطیلات در روز جمعه نباشد با توجه به این که در طول هفته یک روز تعطیل در تقویم وجود دارد با احتساب ۵۲ هفته در سال مجموع تعطیلات در ایران میشود ۷۷ روز که قرار است یک روز نیز به این تعطیلات اضافه شود.
این مسئله وقتی جالبتر میشود که بدانیم در کشورهای اروپایی و آمریکایی مردم فقط ۵ روز در هفته روز کاری دارند، آنهم روزی ۶ ساعت یعنی در هفته ۳۰ ساعت کار می کنند. ولی در ایران ۶ روز در هفته روز کاری است، آنهم روزی حداقل ۸ تا ۹ ساعت یعنی هفته ای حدود ۴۸ تا ۵۴ ساعت کار. اروپا هفته ای ۳۰ ساعت ایران هفته ای ۴۸ تا ۵۴ ساعت کار می کنند.
حال عده ای از اطراف اکناف به دلیل این تعطیلات دادشان به هوا رفته که این یک روز تعطیلی می تواند به اقتصاد و پیشرفت مملکت آسیب جبران ناپذیری را وارد کند.
مثلا بی بی سی فارسی هنوز جوهر امضای این مصوبه خشک نشده در مطلبی عنوان کرده که بسیاری با این امر در ایران مخالفند که چرا روز آغاز امامت حضرت ولیعصر باید تعطیل باشد در صورتی که هنوز چند ساعتی از اعلام این خبر نگذشته است.
جالب این که در کشور ملکه بریتانیا با احتساب ۹ روز تعطیلات رسمی و به اضافه دو روز تعطیلی در هر هفته رقم تعطیلات به ۱۱۳ روز در سال یعنی حدود یک سوم در سال می رسد.
پر واضح است که دلیل سراسیمگی و مخالفت بی بی سی با تعطیلی روز به امامت رسیدن حضرت ولیعصر فقط می تواند در دشمنی این شبکه فراماسونری با اعتقادات مذهبی ایرانیان باشد والا تا کنون تعطیلات دیگری نیز در تقویم بوده ولی این شبکه هیچ گاه با این تعطیلات مخالفتی نداشته است.
نظر شما