شناسهٔ خبر: 12364027 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

اسکان 29 هزار نفر در مراکز اقامتی فرهنگیان آذربایجان شرقی

تبریز - ایرنا - رئیس امور رفاهی آموزش و پرورش آذربایجان شرقی گفت: تا پایان سیزدهمین روز از نوروز 29 هزار و 763 نفر در مراکز اقامتی فرهنگیان استان اسکان داده شدند.

صاحب‌خبر -

مالک افشار روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: از روز 28 اسفند تاکنون 66 هزار 214 نفر روز در ستادهای اسکان فرهنگیان استان پذیرش و اقامت یافتند.
وی با بیان اینکه علاوه بر مراکز رفاهی و خانه های معلم، 50 مدرسه با 500 اتاق نیز برای اسکان فرهنگیان تجهیز شده بود، افزود: در مجموع شش هزار و 610 خانوار با اولویت همکاران فرهنگی در مراکز اقامتی استان اسکان داده شده اند.
افشار بیشترین مهمانان پذیرش شده را از استان های آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان و شهرهای شمالی کشور اعلام کرد و گفت: شهرهای تبریز، جلفا، خداآفرین، کلیبر و بستان آباد به ترتیب بیشترین پذیرش مهمان فرهنگی هستند.
وی از اهدای اسباب بازی برای کودکان همراه فرهنگیان و نیز پذیرایی از مهمانان خبر داد و خاطر نشان کرد: به منظور نظرسنجی از میزان رضایت فرهنگیان در این مراکز اسکان سامانه نظر سنجی در تمام مراکز ایجاد شده است.
6132/6183