شناسهٔ خبر: 11952385 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: جوان | لینک خبر

کاهش ۷۰ درصدی حوادث رانندگی منجر به فوت در جاده های ایلام

رئیس پلیس راه استان ایلام از کاهش ۷۰ درصدی حوادث رانندگی منجر به فوت در جاده های استان خبر داد.

صاحب‌خبر -

سرهنگ محسن ناصری گفت: از آغاز تعطیلات نوروز ۹۵ تاکنون حوادث رانندگی منجر به جرح در راه های این استان نیز ۱۰ درصد در مقایسه با نوروز پارسال کاهش داشته است.

وی با بیان اینکه اکنون ترافیک روان در جاده های استان حاکم است و هیچ مشکلی در زمینه تردد وسایل نقلیه وجود ندارد، افزود : با توجه به پایان بودن تعطیلات نوروزی از همه رانندگان وسایل نقلیه به ویژه مسافران درخواست داریم با احتیاط و رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی در جاده ها رانندگی کنند.

رئیس پلیس راه ایلام ادامه داد: نوروز امسال با وجود افزایش چشمگیر تردد خودرویی و استقبال گردشگران غیربومی از جاذبه های این استان در مقایسه با نوروز سال گذشته، تاکنون حادثه مهم رانندگی در راه های استان نداشته ایم.

سرهنگ ناصری گفت: جاده ایلام - مهران به سبب مسیر تردد زوار عتبات عالیات عراق و کاروان های راهیان نور و همچنین وجود جاذبه های گردشگری زیبا، پر تردد ترین و شلوغ ترین راه استان ایلام به شمار می رود.

وی افزود : پس از آن، بیشترین تردد مربوط به راه ایلام - دره شهر به عنوان مسیر هدف گردشگری است که از آغاز تعطیلات نوروز تاکنون این راه یکی از مسیرهای عمده و اصلی گردشگران و مسافران نوروزی استان بوده است.