شناسهٔ خبر: 11920329 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: شبستان | لینک خبر

بهره مندی بیش از چهار هزار مسافر نوروزی از خیمه های نماز

خبرگزاری شبستان: مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه، گفت: همزمان با اجرای طرح ایمنی و سلامت مسافران نوروزی توسط هلال احمر به بیش از ۲۵ هزار گردشگر در ایستگاه های سلامت خدمات رسانی شد.

صاحب‌خبر -

محمدرضا امیریان مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه با اشاره به اجرای طرح ایمنی و سلامت مسافران نوروزی همزمان با سراسر کشور در استان کرمانشاه به خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: این طرح از 26 اسفند سال گذشته آغاز و تا روز گذشته 15 فروردین امسال ادامه داشت.

 

وی با بیان اینکه در طول مدت اجرای این طرح 22 پایگاه سیار و ثابت جمعیت هلال احمر استان به 129 هزار نفر خدمات رسانی کردند، گفت: در مدت اجرای طرح همچنین بیش از 46 هزار نقشه معرفی مناطق گردشگری استان، بیش از 21 هزار محصول فرهنگی و بیش از 35 هزار بروشور حاوی نکات ایمنی و سلامت بین مسافران توزیع شد.

 

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: 25 هزار و 262 نفر از مسافران و گردشگران نوروزی نیز از خدمات ایستگاه های سلامت مانند تست قندخون و فشارخون بهره مند شدند.

 

امیریان همچنین از بهره مندی بیش از چهار هزار نفر از خیمه های نماز برپا شده توسط جمعیت هلال احمر استان خبر داد و یادآور شد: 11 هزار و 100 نفر نیز از خدمات فضای دوستدار کودک استفاده کردند.

 

این مقام مسئول تصریح کرد: در مدت اجرای طرح سلامت و ایمنی مسافران نوروزی جوانان داوطلب در دو بخش مردان با یک هزار و 291 نفر روز و 165 نفر روز در بخش بانوان به مسافران خدمات رسانی شد.

 

وی با اشاره به اجرای طرح سحاب با حضور جوانان آموزش دیده در بوستان ها و پارک های شهری، گفت: جوانان داوطلب با داشتن دوچرخه های امدادی در صورت لزوم به کمک مسافران می شتافتند.

 

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه با اشاره به شعار طرح ایمنی و سلامت مسافران نوروزی با عنوان «بی گدار به جاده نزنیم، ظریف برانیم»، افزود: راه اندازی کمپین «نه به تصادفات جاده ای» زمینه های لازم برای کاهش تصادفات را در قالب کار فرهنگی ایجاد کرد.