شناسهٔ خبر: 11887325 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

مدیر راهداری اداره‌کل شهرسازی استان زنجان خبر داد

ریزش کوه در محور تهم ـ چورزق / آغاز عملیات راهداری

صاحب‌خبر -

جواد یوسفی امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار کرد: در اثر بارش‌ روزهای گذشته محور تهم ـ چورزق دچار ریزش شده است.

وی با اشاره به توضیحاتی در این زمینه تصریح کرد: این حادثه 10 صبح نیروهای راهداری قبل از ریزش متوجه افزایش ضریب خطر در این مسیر شده بودند.

مدیر راهداری اداره‌کل راه و شهرسازی استان زنجان با بیان اینکه پس از شناسایی مسیر پر خطر جلوی تردد از این محور گرفته شده است، عنوان کرد: مسیر جایگزینی در همین محور برای تردد خودروها در نظر گرفته شده بود.

یوسفی با اشاره به اینکه در ادامه روز به دلیل لغزش خاک کوه‌های موجود در مجاورت تهم ـ چورزق بخشی از این محور مسدود شد، افزود: محل دقیق این ریزش کیلومتر 43 محور اعلام شده است.

وی با اشاره به تلاش ماموران راهداری برای بازگشایی مجدد محور تهم ـ چورزق اظهار کرد: کارشناسان نیز در حال بررسی میزان ایمنی جاده برای بازگشایی مجدد آن هستند.

مدیر راهداری اداره‌کل راه و شهرسازی استان زنجان با بیان اینکه انواع خودرو سبک و سنگین در محل در حال انجام عملیات پاک‌سازی هستند، ادامه داد: این محور تا پایان روز جاری یا روز آینده بازگشایی کامل می‌شود.

یوسفی خاطرنشان کرد: تا پایان عملیات کارگاه راهداری در محور تهم ـ چورزق از مسافران این مسیر درخواست می‌شود مسیر زنجان ـ طارم را به عنوان مسیر جایگزین خود برای تردد انتخاب کنند.

انتهای پیام/73009/ن20/ظ1004

برچسب‌ها: