شناسهٔ خبر: 11869607 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه شهروند | لینک خبر

مازندران پيشرو در جذب گردشگران نوروزي

صاحب‌خبر -

 مديركل راه و شهرسازي استان‌مازندران عنوان کرد: با برنامه‌ريزي صورت گرفته و همكاري دستگاه‌هاي امدادونجات جاده‌اي، خدمات مطلوبي براي مسافران نوروز مهيا شده تا جايي كه براساس آمار منتشر شده، مازندران پيشرو در جذب مسافران نوروزي بوده است.
  مهندس حيدر نوروزي ضمن اعلام اين مطلب افزود: راه‌هاي ارتباطي مازندران به دليل گردشگرپذير بودن و نزديكي به پايتخت با 3 محور ارتباطي (هراز، كندوان و سوادكوه و همچنين محور كياسر) از اهميت ويژه‌اي برخوردار بوده و از راه‌هاي بسيار پرتراكم به‌خصوص در تعطيلات محسوب مي‌شوند. وي افزود: همچنين فاصله كم مراكز جمعيتي در اين استان و تراكم شهرها نيز بر اهميت راه‌هاي درون استاني افزوده است. از اين‌رو در ايام تعطيلات و نوروز ميليون‌ها گردشگر و مسافر به اين استان سفر مي‌كنند. مهندس نوروزي خاطرنشان ساخت: بدين‌منظور اين اداره‌كل همواره قبل از ايام نوروز با تعامل و هماهنگي به عمل آمده با ديگر دستگاه‌هاي امدادونجات جاده‌اي، اقدامات درخورتوجهي را درجهت ارایه خدمات مطلوب به گردشگران در دستوركار خود داشته است. مديركل راه و شهرسازي مازندران به آمار منتشر شده درخصوص تردد وسايل نقليه در مازندران اشاره و عنوان کرد: براساس آمار منتشر شده و ثبت تردد تا دیروز، مازندران جزو پرتردد‌ترین استان‌های کشور شده است.
مهندس نوروزي با بیان این‌که در این مدت مازندران حدود 10‌درصد از کل تردد کشور را به خود اختصاص داده است، تصریح‌کرد: کل تردد وسایل‌نقلیه در استان در مقایسه با مدت مشابه‌ سال گذشته بيش از دو ‌درصد رشد داشته است.
مدیرکل راه و شهرسازي مازندران، ساعات اوج تردد در استان را ساعت‌های بین 17 تا 20 برشمرد و اظهار کرد: طی این مدت محورهای ساری - قائمشهر و بالعکس، بابل- آمل و بالعکس و آمل- محمودآباد و بابلسر- فریدونکنار پرترددترین محورهای استان گزارش شده است.