به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، سردار سرتیپ اسکندر مومنی امروز در حاشیه بازدید از مرکز کنترل ترافیک راهور در جمع خبرنگاران افزود: درحال حاضر در بسیاری از استان ها شاهد بارش باران و در ارتفاعات شاهد بارش برف هستیم که باید رانندگان بیشتر رعایت فاصله طولی و کاهش سرعت را مراعات کنند.
وی گفت: متاسفانه در نوروز شاهد تصادفات و کشتههای رانندگی بوده ایم اما امسال نسبت به سال گذشته شاهد کاهش تصادفات هستیم.
سردار مومنی با تشکر از همکاری خوب مردم در سفرهای نوروزی افزود: رانندگان نسبت به نوروز سال گذشته دو کیلومتر سرعت خود را کاهش دادند.
وی افزود: البرز، مازندران، گیلان، قم، فارس از استانهای پرترددی بودند که بیشترین حجم سفرهای نوروزی را داشتند.
جانشین ناجا افزود: یکی از رویکردهای امسال توسعه، کنترل هوشمند و کنترل الکترونیکی جاده هاست و در حال حاضر 2300 دوربین ثبت تخلف در کشور وجود دارد که 710 دوربین در جاده ها تعبیه شده است.
سردار مومنی از دولت و مجلس خواست تا در زمینه افزایش دوربین ها کمک کنند زیرا هر جا که دوربین نصب شده باشد شاهد کاهش تخلفات هستیم.
وی گفت: سرمایه گذاری در بخش هوشمند سازی موجب می شود تا میزان تصادفات کاهش یابد و همین موضوع در حقیقت بازگشت چند برابری سرمایه به کشور است.
سردار مومنی با بیان اینکه براساس آمار، بیشترین تصادف مربوط به خودروی پراید بوده است افزود: باید تلاش کنیم که ایمنی این خودرو بصورت واقعی و عملی افزایش پیدا کند نه با کاغذ و برگه.
وی با بیان اینکه باید نظارت در بخش ساخت خودرو افزایش و سختگیرانه باشد افزود: نظارت کننده و تولید کننده نباید یکی باشد گرچه دانش ارتقاء ایمنی خودرو در کشور وجود دارد اما در حال حاضر ایمنی خودروها در کشور مطلوب نیست.
سردار مومنی افزود: بیش از 80 درصد تصادفات به علت خستگی و خواب آلودگی، سرعت غیرمجاز و سبقت غیر مجاز بوده است که این سه عامل اصلی تصادفات است.
۴۴ درصد تصادفات از نوع واژگونی خودرو در نوروز بوده است
جانشین نیروی انتظامی اعلام کرد: ۴۴ درصد تصادفات از نوع واژگونی خودرو در نوروز بوده که خستگی و خواب آلودگی و شرایط جوی این موضوع را تشدید کرده است.
صاحبخبر -
∎